eur:
394.89
usd:
363.21
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nagy Dominik, Korhut Mihály, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik (b-j) ünnepli a csapat harmadik gólját az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában 2019. június 8-án. A magyar válogatott 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kedden dől el a válogatott kulcsember játéka

Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott telki edzőközpontjába.

A magyar szövetség beszámolója szerint az RB Leipzig kapusa csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg a belső védő érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.

"Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában" - olvasható a cikkben, amelyből kiderült, az olasz szakvezető elfogadta a lipcsei klub érveit.

Orbán október 30-án szenvedett térdsérülést, kedden újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt, ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy csatlakozhat-e a nemzeti együttes keretéhez.

A futballisták kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

A magyar válogatott pénteken Uruguay csapatát fogadja a jövő évi Európa-bajnokságon három csoporttalálkozónak és egy nyolcaddöntőnek otthont adó Puskás Aréna avatásán, majd jövő kedden Wales vendége lesz sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, melyen győzelem esetén kijut a kontinensviadalra.

Címlapról ajánljuk

Állami támogatások: komoly feszültségforrás készül az EU-tagállamok között

A kormányok állami támogatásokat nyújthatnak gazdaságaik versenyképességének növelése érdekében, és ezzel nem minden tagállam ért egyet. Máthé Réka Zsuzsánna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézetének tudományos munkatársa szerint az ideiglenes szabályozás nagy nyertese a német, a francia és a magyar gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kiderült: év végéig visszatöltik amerikai olaj-készleteket, és csak átmeneti az új LNG-projektek blokkolása

Kiderült: év végéig visszatöltik amerikai olaj-készleteket, és csak átmeneti az új LNG-projektek blokkolása

Az Egyesült Államok energiaügyi minisztere azt jelentette be hétfőn, hogy az év végére az ország stratégiai kőolajkészlete (SPR) várhatóan eléri vagy meghaladja a két évvel korábbi szintet, amikor egy példátlanul nagy, 180 millió hordós készletleépítés indult el az olajárak letörése érdekében. Jennifer Granholm azt is hangsúlyozta, hogy csak átmeneti jellegű, mindössze néhány hónapig tartó szünetet jelent a Biden-adminisztráció döntése, hogy megállították a további LNG-kapacitások kiépülését, amelyek exporta vitték volna a cseppfolyós földgázt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×