eur:
388.69
usd:
361.71
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Játszhat az uruguayiak ellen Messi

Lionel Messi sérülése rendbe jött, így pályára léphet magyar idő szerint péntek hajnalban az uruguayiak elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn.

"Jól van, nincs semmi baja, normálisan edzett" - jelentette ki Edgardo Bauza, az argentin válogatott szövetségi kapitánya. "Kemény mérkőzésre számítunk, szükségünk lesz rá."

A támadó klubja, az FC Barcelona a hét elején jelezte: a játékos bal combjában a közelítőizom nincs teljesen rendben, de így is csatlakozhat az argentin kerethez, és majd a javulás mértékétől függ, hogy pályára léphet-e.

A 29 éves Messi június végén - a Copa America döntőjének elvesztése után - lemondta a válogatottságot, de három hete meggondolta magát, miután Barcelonában egyeztetett az új szövetségi kapitánnyal, a lemondott Gerardo Martino helyére kinevezett Bauzával.

Az argentinok - akik a 2018-as oroszországi vb dél-amerikai selejtezősorozatában hat forduló után a harmadik helyen állnak - Mendozában játszanak az uruguayiakkal, majd kedden, idegenben a venezuelaiakkal.

A dél-amerikai zónából négy csapat közvetlenül szerez jogot a világbajnoki részvételre, az ötödik helyezett pedig pótselejtezőt játszik az óceániai régió legjobbjával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×