eur:
388.98
usd:
360.61
bux:
68021.19
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hétmeccses eltiltást kapott lefejelésért a Newcastle trénere

Hét mérkőzésre szóló eltiltással büntette az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Alan Pardew-t, a Newcastle United vezetőedzőjét, amiért csapata március elsejei bajnoki mérkőzésén lefejelte a rivális Hull City egyik játékosát.

Az 52 éves mester az első három meccsen a stadionba sem mehet be, a következő négyen pedig csak a lelátóról figyelheti tanítványait. Mellékbüntetésként 60 ezer fontos (körülbelül 22,2 millió forintos) bírságot is kapott.

Az incidens a 72. percben történt: az ír válogatott David Meyler gyorsan el akart végezni egy bedobást, és igyekezetében félrelökte az oldalvonal mellett álló trénert, aki válaszul lefejelte őt. A szakembert az eset után azonnal a lelátóra száműzte Kevin Friend játékvezető, a futballista pedig sárga lapot kapott.

A Newcastle vezetősége már másnap százezer fontos (körülbelül 37 millió forintos) bírságot szabott ki a trénerre, közleményében pedig úgy fogalmazott: csalódott Pardew viselkedése miatt, a szakember magatartása elfogadhatatlan, nem ezt várják a Newcastle United vezetőedzőjétől.

Pardew a meccs után bocsánatot kért megmozdulásáért, azt mondta, hogy nagyon sajnálja a történteket.

A mérkőzést egyébként a vendég Newcastle United nyerte 4-1-re.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×