eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Utasok szállnak fel a Gyermekvasút nyitott kocsijába a Széchényi-hegy állomáson a Gyermekvasút napján, 2018. április 14-én. A MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút ezen a napon ünnepelte 70. születésnapját.
Nyitókép: Mónus Márton

Gyermekvasút: csodás hír érkezett a kicsiknek

Hét hónapnyi szünet után újraindul a vasúti forgalom a budai hegyekben.

Csütörtökön a járványügyi korlátozások miatt elrendelt csaknem 7 hónapos üzemszünet után újraindul a forgalom a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton – közölte a Mávinform.

Azt írták, a nyári időszakban a vonatok mindennap közlekednek: munkanapokon óránként, hétvégén 40-50 percenként indulnak.

A kisvasút állomásain megszépült környezetben várják a kirándulókat.

Előre meghirdetett napokon forgalomba áll az ország legöregebb C50-es kismozdonya is, amely nosztalgiavonatokkal közlekedik majd.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×