INFORÁDIÓ 
2020. április 1. szerda
Hugó

török

2019.10.09. 16:45

A szárazföldön is megkezdődött a török offenzíva Szíriában - videóval

Recep Tayyip Erdogan török elnök bejelentette, hogy megkezdődött a török hadsereg és szíriai szövetséges milíciája közös hadművelete Északkelet-Szíriában a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd fegyveres csoport, valamint az Iszlám Állam terrorista szervezet dzsihadistái ellen. Francia kérésre csütörtökön összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa.
2019.06.23. 20:59

Óriási eső Magyarországon - a nap hírei

Több megyében is településeket öntött el a víz az intenzív esőzés miatt. A 4 uniós csúcsvezetői pozícióból legalább egy a közép-európai térséget illeti - mondta a külgazdasági és külügyminiszter. Törökországban a megismételt isztambuli főpolgármester-választáson is az ellenzéki jelölt nyert. Az InfoRádió legfontosabb vasárnapi hírei.
2018.03.10. 16:21

Áttörés Kelet-Gútában

A szíriai kormányerők áttörést értek el a kelet-gútai offenzívában szombaton, miután sikerült elszigetelniük a felkelők kezén lévő térség legnagyobb városát, Dúmát, valamint Harasztát is.
2018.02.16. 14:09

Tevehajcsárok miatt robbant ki a botrány Németországban

Az Alternatíva Németország számára jobboldali párt egyik vezetője a törököket egyszerűen tevehajcsároknak nevezte. A kijelentés országos felháborodást váltott ki, és a török szervezetek vezetője jogi lépéseket helyezett kilátásba az AfD politikusa ellen.
2017.03.12. 08:39

Állt a bál Rotterdamban - videó a rendőri akcióról

A holland rendőrség vasárnapra virradóra vízágyúk segítségével feloszlatta a rotterdami török konzulátus közelében szervezett tüntetést, amelyen néhány ezer török tüntető tiltakozott amiatt, hogy a helyi hatóságok megakadályozták a családügyi miniszter bejutását a diplomáciai képviselet épületébe, s hogy külügyminiszterüket sem engedték be az országba.
2016.09.14. 16:24

Tévéstábra támadtak Budapesten

Az egyik televíziótársaság kétfős stábjára támadtak a főváros VIII. kerületében, a Kőbányai úti piac közelében szerda délelőtt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
2016.08.01. 21:14

Kilenc tábornok még szökésben

Áthelyezett 167 tábornokot a hadseregen belül a török védelmi minisztérium. A lépés a július 15-i sikertelen puccskísérlet utáni intézkedések része.
2016.08.01. 09:22

Nem pörögtek túl a török tömegek Kölnben

A német hatóságok aggodalma végül alaptalannak tűnt, mert a Kölnben rendezett török tömegtüntetés nem torkollt kilengésekbe. Kereken 2700 rendőrt mozgósítottak, a tüntető csoportokat pedig úgy választották el egymástól, hogy az Erdogan-párti tömeg a Rajna jobb partján tartotta nagy-gyűlését, míg az ellenzéki szervezetek a Rajna bal partján vonultak fel.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018