INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

rehabilitáció

2019.09.29. 08:20

Az orvosok sem tudják, pedig elvégzik idehaza is a különleges beavatkozást

A nyaki csigolyasérültek kézfunkcióit is lehet javítani műtéti beavatkozással, amely eredményeképpen a felső végtagokat bizonyos mértékben ismét tudja mozgatni a beteg – hívta fel a figyelmet a beavatkozást végző ortopéd főorvos. Az operációt a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban végzik évek óta, de sokan nem tudnak erről a lehetőségről. Pedig Turcsányi István azt vallja, ha valakit életben tartanak, akkor az életbe vetett hitet is meg kell adni neki.
2019.09.22. 09:57

Baji Balázs felszállt a nagy érzelmi hullámvasútra

Súlyos sérülése után a dohai atlétikai világbajnokságon még nem indulhat Baji Balázs, de a 2017-ben vb-bronzérmes gátfutó bízik benne, hogy az év végére már teljes értékű edzésmunkát végezhet.
2019.08.18. 21:39

Még évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át - mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.
2016.09.13. 14:29

Több pénz jut a megváltozott munkaképességűek támogatására

Az eddig rendelkezésre álló 8 milliárd forintról 12 milliárd forintra emelkednek a megváltozott munkaképességű emberek támogatására fordítható források, 2018 végéig csaknem 12 ezer embert kívánnak bevonni a támogatottak körébe - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018