INFORÁDIÓ 
2020. január 21. kedd
Ágnes

mobilszolgáltató

2019.03.08. 20:05

A brit Vodafone-nak nem tetszik a Huawei korlátozása

Nem tetszik a Vodafone mobilszolgáltató brit cégének a Huawei kínai mobil- és hálózati eszközgyártó ellen várható tiltás. A mobilszolgáltató szerint Nagy-Britannia több száz millió fontot veszíthet, ha a kínai céget kizárják az 5G-s mobilhálózat létrehozásából.
2018.03.10. 18:55

Behívják bizonyos ügyfeleiket a mobilszolgáltatók

Jelenleg is zajlik a feltöltőkártyák törvényben előírt, minden évben kötelező adategyeztetése a szolgáltatóknál. A Vodafone közlése szerint ez összesen akár több százezer kártyát is érinthet minden hónapban.
2018.02.14. 14:31

Leállás lesz hétvégén a Telenornál

A Telenor ügyfélszolgálatai rendszerfejlesztés miatt korlátozottan lesznek elérhetőek február 17-én szombaton este tíztől február 18-án vasárnap délig, a telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan működik majd - közölte a Telenor szerdán.
2017.06.30. 14:49

A régi típusú személyivel nem megy a SIM-kártyás adategyeztetés

A régi típusú személyi igazolvánnyal nem minden esetben tudják elvégezni a feltöltőkártyás ügyfelek az adategyeztetést – erősítette meg a Telenor vezető PR tanácsadója az InfoRádió értesülését. Szerkesztőségünkbe az utóbbi napokban több ilyen jellegű visszajelzés érkezett elsősorban idősebb mobiltelefonos ügyfelektől.
2017.06.08. 18:10

Sokan elveszthetik mobiltelefonjaikat az adategyeztetés lassúsága miatt

Szinte lehetetlen teljesíteni határidőre a feltöltőkártyások adategyeztetését - panaszolta a Telenor Magyarország kommunikációs vezetője az InfoRádiónak. Kutas István elmondta: tömve vannak az ügyfélszolgálatok, túlterhelt és emiatt lelassult a központi adatbázis. Bár konkrét számokat nem közölt, annyit elárult, időarányosan rosszul állnak az adategyeztetéssel, és félő, hogy három hét múlva sokan maradnak működő telefonkártya nélkül.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018