INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

mobilszolgáltató

2020.02.24. 08:27

Kiemelten ellenőrzik a mobilszolgáltatókat Magyarországon

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság idei felügyeleti terve alapján kiemelten ellenőrzi a többi között, hogy a mobilszolgáltatók betartják-e a roaminggal, illetve a határozott időre szóló szerződésekkel összefüggő előírásokat - közölte Karl Károly, a hatóság Hírközlés-felügyeleti főosztályvezetője.
2019.03.08. 20:05

A brit Vodafone-nak nem tetszik a Huawei korlátozása

Nem tetszik a Vodafone mobilszolgáltató brit cégének a Huawei kínai mobil- és hálózati eszközgyártó ellen várható tiltás. A mobilszolgáltató szerint Nagy-Britannia több száz millió fontot veszíthet, ha a kínai céget kizárják az 5G-s mobilhálózat létrehozásából.
2018.03.10. 18:55

Behívják bizonyos ügyfeleiket a mobilszolgáltatók

Jelenleg is zajlik a feltöltőkártyák törvényben előírt, minden évben kötelező adategyeztetése a szolgáltatóknál. A Vodafone közlése szerint ez összesen akár több százezer kártyát is érinthet minden hónapban.
2018.02.14. 14:31

Leállás lesz hétvégén a Telenornál

A Telenor ügyfélszolgálatai rendszerfejlesztés miatt korlátozottan lesznek elérhetőek február 17-én szombaton este tíztől február 18-án vasárnap délig, a telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan működik majd - közölte a Telenor szerdán.
2017.06.30. 14:49

A régi típusú személyivel nem megy a SIM-kártyás adategyeztetés

A régi típusú személyi igazolvánnyal nem minden esetben tudják elvégezni a feltöltőkártyás ügyfelek az adategyeztetést – erősítette meg a Telenor vezető PR tanácsadója az InfoRádió értesülését. Szerkesztőségünkbe az utóbbi napokban több ilyen jellegű visszajelzés érkezett elsősorban idősebb mobiltelefonos ügyfelektől.
2017.06.08. 18:10

Sokan elveszthetik mobiltelefonjaikat az adategyeztetés lassúsága miatt

Szinte lehetetlen teljesíteni határidőre a feltöltőkártyások adategyeztetését - panaszolta a Telenor Magyarország kommunikációs vezetője az InfoRádiónak. Kutas István elmondta: tömve vannak az ügyfélszolgálatok, túlterhelt és emiatt lelassult a központi adatbázis. Bár konkrét számokat nem közölt, annyit elárult, időarányosan rosszul állnak az adategyeztetéssel, és félő, hogy három hét múlva sokan maradnak működő telefonkártya nélkül.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018