INFORÁDIÓ
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert

labor

2021.06.26. 08:08

Koronavírus: még egy érv a laborelmélet mellett

Egy friss kutatás szerint az ember megfertőzésére ideális az új koronavírus, nem pedig denevérek vagy tobzoskák megbetegítésére: a felfedezés újabb kérdéseket vet fel az eredetével kapcsolatosan.
2021.06.16. 10:14

Egyre gyanúsabbá válik a vuhani labor

Bár a WHO kutatócsoportjának egy tagja összeesküvés-elméletnek nevezte, hogy a vuhani laborban élő denevéreket tartottak volna, egy tévéműsorban olyan felvételeket mutattak be, amelyek ennek ellenkezőjét bizonyítják.
2021.06.02. 06:00

Fegyver lehet a vuhanihoz hasonlatos laborokból

Egyelőre csak feltételezés, hogy az új koronavírus esetleg a Vuhani Virológiai Intézet laborjából került volna ki, de sok szakértő már most a szigorúbb biztonsági követelményeket sürgeti jövendőbeli balesetek elkerülésének érdekében.
2021.05.27. 07:12

A koronavírus eredete: újra érdekessé vált a laborteória

A WHO szakértőcsapata elsőre lesöpörte az asztalról az elképzelést, de most egyre nagyobb figyelem irányul a Vuhani Virológiai Intézetre és munkatársaira. Összefoglaljuk, mi tette újra izgalmassá a laborból kiszökött vírus elméletét.
2020.07.16. 21:50

Minden kiderülhet a magyar sportolókról

Az egészségi állapotot felmérő somatoinfra technológiával vezérelt szomatodiagnosztikai laboratóriumot adtak át a Testnevelési Egyetemen (TE).
2019.11.02. 17:38

Régi álma vált valóvá a Radnóti Színháznak – képek

A Radnóti Színház új játszóhelyet avatott szerdán a Kazinczy utcában. A Tesla Labor ebben az évadban a fővárosi teátrum három új produkcióját fogadja, régi, sikeres előadások is továbbjátszhatóak lesznek itt, valamint egy frissen alakult alkotóközösség, a NARRATÍVA csoport négy bemutatóval jelentkezik.
2019.03.24. 09:00

Ha még nem járt babalaborban, most bepótolhatja

Ismét nyílt napot rendeznek a budapesti fejlődéskutató központok, babalaborok kutatói. A Kis Tudósok Délutánja elnevezésű rendezvényen március 30-án, szombaton ezúttal a beszédfejlődés lesz a központi téma a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpontjában.
2019.02.25. 17:18

Kis magyar Breaking Bad

Saját maguk alkotta "laboratóriumban" állítottak elő, majd értékesítettek kábítószert azok a huszonéves zalai fiatalok, akik ellen kábítószer-kereskedelem miatt emeltek vádat - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.
2018.06.15. 10:35

Mi történt a háttérben? Videó a hatalmas budapesti raktártűzről

A Frangepán utcában a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók négy órán keresztül oltották a tüzet. A hatalmas füst miatt a fővárosi mobil labor mindvégig a helyszínen volt, a szakemberek több ponton végeztek méréseket és vizsgálták a levegőben az egészségre káros anyagok jelenlétét.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018