INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

kormánypártok

2019.12.10. 14:24

Egy most vasárnapi választáson nem sok párt rúghatna labdába

Ha most hétvégén lennének a parlamenti választások, a Fidesz–KDNP 52 százalékkal nyerne, a kormányellenes blokk pártjai pedig összesítve 44 százalékos támogatást élveznének, miközben az MSZP–Párbeszéd szövetség, a Kétfarkú Kutya Párt, az LMP és a Mi Hazánk Mozgalom nem érné el a parlamentbe jutási küszöböt – ismertette a Nézőpont Intézet legfrissebb pártpreferencia felmérését Nagy Dániel kutatási igazgató.
2018.09.14. 06:01

A Sargentini-jelentés hatást gyakorol a magyar belpolitikára - elemzők

A Sargentini-jelentés európai parlamenti elfogadása a kormánypártokat megerősítette abban, hogy Európával baj van, míg az ellenzéket megerősítette abban, hogy a magyar kormánnyal van baj - mondta a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője. A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzék taktikai hibát vétett a Sargentini-jelentés támogatásával, a Fidesz pedig akár még támogatókat is nyerhet.
2017.08.15. 16:04

Újabb bukta a szlovák kormányválságban

Ma 19 órakor kellett volna találkozniuk a szlovák kormánypártok vezetőinek, hogy megoldják a koalíciós válságot, amely múlt héten hétfőn robbant ki, miután Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője felmondta a koalíciós szerződést. Az SNS elnöke azonban ma SMS-ben értesítette partnereit, hogy nem vesz részt a Koalíciós Tanács ülésén.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018