INFORÁDIÓ 
2019. december 7. szombat
Ambrus

jelasity radovan

2019.10.19. 08:00

Jelasity Radován: most kellene elgondolkodnia a bankoknak

Az utóbbi három évben romlott a bankszektor hatékonysága, ha kizárólag a költség és bevételi arányt nézzük, ezért most kell elgondolkodni azon, hogy ki akar 5-10 év múlva is aktív lenni a bankszektorban – mondta az InfoRádiónak az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség alelnöke.
2019.07.01. 18:30

Becsei András a bankszövetség új elnöke

A Magyar Bankszövetség hétfői rendkívüli testületi ülésén egyhangú támogatással a szövetség új elnökének választotta Becsei András eddigi alelnököt, az OTP Jelzálogbank és az OTP Lakástakarékpénztár vezérigazgatóját.
2019.03.08. 14:42

Jelentősen javította hatékonyságát az Erste

Az Erste adózás előtti eredménye tavaly 61,3 milliárd forint volt, az előző évit több mint egymilliárd forinttal haladta meg úgy, hogy az eredményt javító visszaírások és egyéb egyszeri tételek összege jelentősen, több mint 10 milliárd forinttal csökkent éves összevetésben - mondta Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary elnök-vezérigazgatója
2018.12.13. 17:24

Jelasity Radován: minél jobban megy az ügyfeleinknek, nekünk is annál jobb

Jó évet zár 2018-ban a magyar bankszektor és a saját bankja is - mondta Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A bankvezető szerint sikertörténet a Citibank ügyfeleinek átvétele, további akvizíciókat is terveznek. A piaci átlag felett nőtt a hitel- és a betétállomány, de a vállalati szektorban már lát aggasztó jeleket. Az interjú szerkesztett és rövidített változata.
2018.11.23. 13:02

Jelasity Radován: abszurd volt a magyarországi helyzet a krízis előtt

Mostanra a lakosság is rájött arra, hogy jobban jár, ha egy hitelnél hosszabb időre kötelezi el magát, fix kamatozás mellett, még akkor is, ha az pillanatnyilag drágábbnak tűnik - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója.
2017.02.28. 11:28

Bankvezér: sokan vesznek most hitel nélkül lakást

Az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a magyarországi hitelezésben 20-30 százalékos növekedési potenciál van. A bankok között nagy konkurenciaharc kezdődhet 2017-ben – mondta Jelasity Radovan az InfoRádió Aréna című műsorában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018