INFORÁDIÓ
2021. november 29. hétfő
Taksony

iain lindsay

2020.08.19. 08:00

Iain Lindsay: új felhatalmazást kaphat az uniós főtárgyaló

Nagyobb rugalmasságot kell tanúsítaniuk a 27-eknek az Egyesült Királysággal folytatott tárgyalásokon – mondta az InfoRádiónak a Budapesten akkreditált brit nagykövet a brexittel kapcsolatban. Iain Lindsay úgy tudja, az uniós vezetők hamarosan összeülnek, hogy új felhatalmazást adjanak a főtárgyalónak a megegyezéshez. Brüsszelben szerdán a megbeszélések hetedik fordulójával folytatódnak a jövőbeli brit-uniós viszonyról szóló tárgyalások.
2020.04.11. 21:16

Magyarul szavalt a budapesti brit nagykövet

Iain Lindsay Radnóti Miklós Két karodban című versét mondta el a költészet napja alkalmából, a videó a követség Facebook-oldalára került fel.
2020.02.13. 13:53

Új brit nagykövet érkezik

Az Egyesült Királyság jelenlegi nagykövetét, Iain Lindsayt 2020 szeptemberében Paul Fox váltja hivatalában - jelentette be a brit külügyi tárca.
2020.02.11. 08:13

Iain Lindsay: az emberek 99 százaléka nem vett észre semmilyen változást

Eddig 80 ezer magyar állampolgár regisztrált az Egyesült Királyságban, hogy az átmeneti időszak után, vagyis 2021 januárjától is a szigetországban élhessen, dolgozhasson - mondta el az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Iain Lindsay, Budapesten akkreditált brit nagykövet.
2019.12.23. 07:49

Iain Lindsay: bevándorlási pontrendszert vezet be Nagy-Britannia a brexit után

Amíg a világ ötödik legnagyobb gazdaságú országa EU-tag volt, az unióból és a világ más tájairól is nagyon sokan érkeztek a szigetországba, ez fűthette fel annyira az embereket, hogy a 2016-os népszavazás során megálljt parancsoltak ennek - vélekedett az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában a brit nagykövet.
2019.12.17. 09:33

Iain Lindsay: magyar szempontból nincs változás, legalábbis egyelőre

Egyetlen magyar munkavállalónak vagy diáknak sem kell elhagynia az Egyesült Királyság területét január 31-én, amikor a britek – most már szinte biztosan – hivatalosan is kilépnek az Európai Unióból – nyilatkozta az InfoRádiónak Iain Lindsay nagykövet.
2018.07.26. 11:10

Iain Lindsay: Brüsszelnek változtatnia kell

Biztos a brexit-tárgyalások sikerében a Budapesten akkreditált brit nagykövet. Iain Lindsay az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában azonban azt is mondta: ehhez az Európai Unió tárgyalóinak változtatniuk kellene hozzáállásukon és a bürokratikus, túlszabályozott világból kilépve a való élethez kellene jobban közelíteniük.
2016.09.23. 20:30

Jövő év elején kezdik a tárgyalást a Brexitről

Nagy-Britannia jövő év elején kezdi el a tárgyalásokat az Európai Unióból való kilépésről - mondta a szigetország budapesti nagykövete a Kitörés - Brexit című pénzügyi konferencián. A Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára szerint a magyar kormány nem akarja agitálni a brit vállalatokat, hogy EU-s tagállamba tegyék át székhelyüket.
2016.04.25. 07:51

Iain Lindsay: erős érvek szólnak az EU-ban maradás mellett

Az Európai Uniónak folyamatos reformokra van szüksége ahhoz, hogy versenyképes maradjon és alkalmazkodni tudjon a gyors változásokhoz - mondta az InfoRádiónak a Budapesten akkreditált brit nagykövet. Iain Lindsay beszélt arról is, erős és gazdaságilag alátámasztott érvek szólnak amellett, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unió tagja maradjon.
2016.04.22. 08:28

Iain Lindsay: A versenyképességhez változnunk kell

A brit népszavazással nem zárulhat le az európai uniós reformfolyamat, a közösség versenyképességének és jelentőségének fenntartásához folyamatos változásra van szükség - nyilatkozta az InfoRádiónak Iain Lindsay, az Egyesült Királyság márciusban érkezett új budapesti nagykövete.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018