INFORÁDIÓ
2021. február 25. csütörtök
Géza

garancia

2020.05.23. 16:52

Gigantikus uniós kölcsönhöz adott garanciát a kormány

Ha a többi uniós tagállam is így tesz, akkor folyósítható lesz Magyarország számára is uniós kölcsön kedvező feltételek mellett a koronavírus-járvány miatt hirtelen megemelkedett közkiadások finanszírozására.
2019.06.03. 05:00

Megnyugodhatnak a használt autót vásárlók

Tavaly Magyarországon 850 ezer használt autót adtak el vagy hoztak be külföldi importból. A rejtett hibák miatt azokban sokszor tetemes javítási költséget kell kifizetniük az új tulajdonosoknak – hívta fel a figyelmet az InfoRádióban a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. vezérigazgatója. Busa Zoltán kiemelte: az úgynevezett kiterjesztett garancia biztosítással könnyebben kifizethetőek ezek a nem várt kiadások.
2018.07.27. 14:00

Magyar nyaralók horrorsztorija, fontos tanulságokkal

Komoly indulatokat keltett a közösségi médiában egy Máltán pórul járt magyar család története. Az előre kifizetett szálláshelyet zárva találták, a foglalási portál szerintük cserben hagyta őket. Az utazási szakértő szerint nincs minden veszve, van mód, ahogyan vissza lehet kérni a pénzt.
2018.07.01. 12:56

Új jogokat és garanciákat kaptak az utazók

Bevezetik Magyarországon az utazási szolgáltatásegyüttes fogalmát július elsejétől, erre különösen kell figyelni, ha utazási irodával szerződik valaki. Újdonság az is, hogy megjelenik a "hazamentési" biztosítás. A részleteket most a Budapesti Békéltető Testület foglalta össze.
2016.12.11. 17:22

Egy évig újra pótolják a fogat, ha nem sikerült

Általánosan egy év a jótállása a fogpótlásoknak, ha nem esztétikai problémáról van szó - mondta az InfoRádiónak a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának elnöke, a Semmelweis Egyetem fogpótlástani klinikájának tanszékvezetője az InfoRádióban. Hermann Péter szerint egy éven belüli hibáknál a fogorvos vagy a fogtechnikai laboratórium költségére történik a javítás.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018