INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

filmforgatás

2019.06.26. 10:42

Nagy lezárás lesz a pesti rakparton

Filmforgatás miatt vasárnap lezárják a forgalom elől a fővárosban az id. Antall József rakpartot az Eötvös tér és a Margit híd között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2018.08.03. 07:03

Népszerű a férfiaknál a szinglilét – lapszemle

A férfiaknál népszerű a szinglilét – írja a Magyar Idők. A Népszava szerint vészesen fogynak a Balaton szabadstrandjai. Kétezernél is több filmforgatási célú közterület-használati kérelem érkezett be – közölte a Világgazdaság. A Portfolio a magyarok megtakarításairól közöl összeállítást. A Pénzcentrum arról ír, hogy az Európai Unióban évek óta stagnál a vírusos hepatitis által okozott halálesetek száma. Nehéz helyzetben vannak a ruhagyártók – írja a Világgazdaság.
2017.04.20. 12:10

Ezért tudunk csak későn a forgatások miatti lezárásokról

A forgatócsoportok két nappal a munkálatok előtt kapják meg a szükséges engedélyeket, így a Budapesti Közlekedési Központ a forgatások előtt 3-4 nappal tudja tájékoztatni a lakosságot a szükséges lezárásokról – közölte a BKK.
2017.04.01. 13:27

Lezárások lesznek a Kálvin-térnél

Filmforgatás miatt vezetnek be útlezárást és különböző, többek között parkolási korlátozásokat mától egy hétig a Baross utca-Ötpacsirta utca kereszteződésének környékén.
2016.10.10. 23:28

Új filmet forgat Terence Hill

Új film - egyes hírek szerint western - forgatását kezdte meg hétfőn a dél-spanyolországi Almeríában Terence Hill, a La llamaban Maryam (Maryamnak hívták) című produkciónak a 77 éves olasz színész a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is egyben.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018