INFORÁDIÓ
2021. október 25. hétfő
Bianka, Blanka

dallas

2016.07.13. 10:49

Obama megbékélést és megértést kért

Megbékélést sürgetett Barack Obama a meggyilkolt rendőröket gyászoló Dallasban. Az öt tisztet egy színesbőrű veterán ölte meg válaszul arra, hogy amerikai rendőrök fekete polgári lakosokat öltek meg igazoltatások során. Az esetek miatt ismét több tüntetés volt a rendőri túlkapások miatt.
2016.07.13. 06:39

Obama: Amerika nem olyan megosztott, mint látszik

Az Egyesült Államok nem olyan megosztott, mint látszik - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök negyvenperces, nagyhatású beszédben a texasi Dallasban a múlt héten meggyilkolt öt rendőr emlékére rendezett szertartáson, ahol arra biztatta honfitársait, hogy ne adják át magukat a kétségbeesésnek, amely a dallasi tragédia után erőt vett az országon.
2016.07.12. 07:24

Obama: A dallasi lövöldözés gyűlöletből fakadt

Barack Obama amerikai elnök hétfőn Washingtonban rendőrszervezetek vezetőivel találkozott, és a csaknem kétórás megbeszélésen a többi között azt mondta: ha a dallasi orvlövész, Micah Johnson még életben volna, akkor gyűlölet-bűncselekményért állítanák bíróság elé.
2016.07.09. 12:29

Obama is Dallasba siet

Barack Obama egy nappal lerövidíti európai útját, és a jövő hét elején Dallasba utazik, ahol öt rendőrt öltek meg orvtámadásokban - közölte helyi idő szerint péntek este a Fehér Ház.
2016.07.09. 10:24

Nemcsak Dallasban lőttek rá a rendőrökre

Dallason kívül az Egyesült Államokban három másik helyen is rálőttek rendőrökre csütörtökön és pénteken, ezen esetek egy részét valószínűleg ugyanúgy a feketék elleni rendőri túlkapások váltották ki, mint a dallasi rendőrgyilkosságokat - közölték a hatóságok.
2016.07.08. 10:06

Közeleg a vég! - üvöltötte a dallasi támadó

Ötre emelkedett a dallasi lövöldözésekben meghalt rendőrök száma Dallasban. Előzőleg a városban tömegtüntetés zajlott a színesbőrű polgárok elleni rendőri túlkapások miatt. Néhány napja a rendőrök – vitatott körülmények között – két fekete férfit lőttek agyon.
2016.07.08. 08:39

Egy támadó még robbantásokkal fenyegetőzik Dallasban

Az amerikai rendőrökre támadó egyik dallasi orvlövészt még nem sikerült kézre keríteni, bevette magát egy mélygarázsba, és tárgyalások folynak vele arról, hogy adja meg magát, de az alkudozás alatt is többször rálőtt a rendőrökre - jelentette be David Brown dallasi rendőrfőnök péntek hajnalban.
2016.07.08. 06:16

Erőszakba torkollott egy dallasi tüntetés

Három rendőrt agyonlőttek, hetet pedig megsebesítettek lőfegyverrel csütörtök éjszaka a texasi Dallasban, ahol erőszakba torkollott az amerikai rendőri túlkapások elleni tüntetés.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018