eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
BEVERLY HILLS, CA - JULY 24:  Actor Patrick Duffy attends TNTs 25th anniversary party at The Beverly Hilton Hotel on July 24, 2013 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Nyitókép: Jason LaVeris/FilmMagic

Találkozott magyar szinkronhangjával "Bobby Ewing"

Patrick Duffy Vácon forgat Scherer Péterrel.

„Szóval, te vagy a hangom?” – fogadta viccelődve Patrick Duffy Csankó Zoltán színészt, aki több mint harminc éve szólaltatja meg magyarul amerikai kollégáját. A Dallas című sorozat Bobby Ewingja Scherer Péterrel közösen forgatja a Vácon a Lepattanó című filmet, ami gombfociőrültekről szól. A Blikk beszámolója szerint Duffy maga kérte, hogy szeretne találkozni a magyar hangjával.

„Sosem kellett más színésznek kölcsönöznöm a hangomat, éppen ezért annyira fura belegondolni ebbe a helyzetbe. Ráadásul az is eléggé érdekes, hogy míg az angol nyelvterületeken, ahol eredeti nyelven látták az emberek a Dallast, az én hangomat felismerik, itt viszont csak a te hangoddal ismernek engem – nevetett az amerikai színész, aki a mintegy negyedórás beszélgetés alatt mindent tudni akart arról, milyen technikával és körülmények között zajlott a Dallas szinkronizálása.

Sőt, amikor megtudta, hogy Csankó Zoltán azóta is minden filmben és sorozatban Patrick Duffy magyar hangja, ami a Lepattanóban is így lesz, egy kéréssel fordult hozzá: „Szeretnék kérni egy fotót és egy felvételt, ahogy engem szinkronizálsz” – ígértette meg a magyar színésszel, aki egy meglepetéssel is készült, mégpedig az TVR Hét egy olyan különszámával, aminek címlapján Patrick Duffy és a Pamelát alakító Victoria Principal, valamint a két magyar hang, Csankó Zoltán és Simorjay Emese szerepeltek.

A nagy találkozás után Csankó Zoltán a Blikknek elárulta, hatalmas élmény volt számára ez a lehetőség, hiszen az amerikai színész úgy része az életének harminc éve, hogy még sosem látta személyesen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×