INFORÁDIÓ
2022. január 22. szombat
Artúr, Vince

bkik

2021.05.14. 07:49

Éledeznek a főváros bevásárlóutcái

Egyre több helyen csökken a kiadó–eladó üzletek száma, a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) által összefogott 11 bevásárlóutcában csaknem a vállalkozások 90 százaléka élte túl a koronavírus-járványt – derült ki május eleji kutatásukból.
2020.10.15. 12:40

A kata szigorításának visszavonását kérik szakmai szervezetek

A kata (kisadózó vállalkozások tételes adója) 2021-től hatályos szigorításának visszavonását, és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 7+1 pontos javaslatának megtárgyalását kéri a parlamenttől több szakmai érdekképviseleti szervezet.
2020.10.08. 08:15

Varga Mihályt és Karácsonyt Gergelyt ültetnék egy asztalhoz

Egyeztetésre hívta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke Varga Mihály pénzügyminisztert, miniszterelnök-helyettest és Karácsony Gergely főpolgármestert. Nagy Elek közös tárgyalóasztalnál sürgetné az intézkedést a járványhelyzet miatt soha nem tapasztalt válságba jutott vállalkozásoknak nyújtható segítségekről Budapesten - írta a Magyar Nemzet.
2020.05.29. 11:44

A bérleti díjak csökkentését javasolja a BKIK

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) azt javasolta a fővárosi és kerületi önkormányzatoknak, hogy a kereskedelmi egységek forgalmának visszaesésével arányosan enyhítsék a kereskedelmi célú ingatlanok bérleti díját a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások részére - közölte a fővárosi köztestület.
2020.04.04. 13:35

Százezer forintos állami fizetéskiegészítést javasol a BKIK

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a kormánynak elküldött javaslatai között szerepel, hogy az alkalmazottak 100 ezer forintos fizetéskiegészítést kaphatnának az államtól, ha a cégük legalább félállásban tovább foglalkoztatja őket.
2019.10.30. 18:52

Súlyos gondokról számoltak be a fővárosi vállalkozások

A budapesti cégek szerint a szakképzési kínálat nem fedi le az igényeket, és a megszerezhető gyakorlat is kevés, ám kétharmaduk ennek ellenére sem fogadna be tanulót - derül ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) megrendelésére készített kutatásból.
2019.10.08. 14:05

Tarlós István: a turizmus fejlesztése kiemelt prioritást élvez

Soha nem látott ütemben fejlődik Budapest, a magyar gazdaság motorja a főváros gazdaságstratégiájának elfogadása óta - mondta Tarlós István főpolgármester kedden a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 74. ünnepi küldöttgyűlésén, éves díjátadó rendezvényén.
2019.09.25. 17:50

Fontos változás előtt a társasházak

Egy jövőre életbe lépő törvénymódosítás szerint a közös képviselő a saját vagyonával felel a hibákért, és súlyos pénzbírságra is számíthat. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara új képzéssel segít.
2019.06.15. 13:42

Ezt érdemes tudnia, ha klímaberendezés vásárlására készül

A megfelelő klímaberendezés beszerzése alapos körültekintést és odafigyelést igényel - hangsúlyozta a Budapesti Békéltető Testület elnöke. Baranovszky György az InfoRádióban elmondta, vásárlás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni, nemcsak a készülékekről, hanem a jogokról is és a kötelezettségekről is.
2018.05.25. 20:24

Türelmi időt kér a BKIK a GDPR miatt

A GDPR előírások betartására vonatkozó bírságok kiszabásának elhalasztását kéri a kormányzattól a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).
2018.04.19. 19:38

Egészen más kamarát akar a BKIK új elnöke

A köztestület szolgáltató funkcióját erősítené a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kedden megválasztott új elnöke, Csoltó Gábor. Krisán László korábbi elnök május végével mondott le, az új elnököt pedig jelentős többséggel két évre választották meg.
2018.04.17. 17:41

Megválasztották a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara új elnökét

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendkívüli küldöttközgyűlésén a jelenlévők egyhangúlag elfogadták Krisán László elnök lemondását, és 94,6 százalékos támogatással két évre Csoltó Gábort, a BKIK Ipari Tagozat elnökét választották meg BKIK-elnöknek.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018