INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 10. hétfő
Lőrinc

biztosjelölt

2019.11.18. 15:44

Másodszorra már zöld utat kapott Brüsszelben Várhelyi Olivér

Megkapta Várhelyi Olivér, Magyarország uniós biztosjelöltje hétfőn az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.
2019.11.14. 15:10

Nem ment át Várhelyi Olivér a csütörtöki meghallgatáson

Az Európai Parlament csütörtök délután hivatalosan is bejelentette, hogy nem szavazta meg az Európai Parlament külügyi szakbizottsága a magyar uniós biztosjelölt továbbengedését, újabb kérdésekre kell írásban válaszolnia.
2019.11.05. 15:37

Megvan az utolsó előtti uniós biztosjelölt

Siegfried Muresan európai parlamenti (EP-)képviselőt, az Európai Néppárt EP-frakciójának alelnökét jelölheti az új jobbközép bukaresti kormány az Európai Bizottságba - közölték kedden a kormánypárttól származó értesüléseikre hivatkozva romániai hírforrások.
2019.10.31. 18:59

Ursula von der Leyen még elgondolkodhat a portfóliócserén

Az Európai Bizottság megválasztott elnökét valószínűleg az európai parlamenti erőviszonyok befolyásolják majd abban, hogy Magyarország megtarthatja-e a bővítési portfóliót – vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában a Bruxinfo főszerkesztője. Gyévai Zoltán éppen ezért nem zárja ki, hogy a végén csere lesz a magyar és a román jelölt között, így Várhelyi Olivér a közlekedési területért felelhet.
2019.10.15. 14:00

Nem biztos, hogy lezártnak tekinthető a magyar biztosjelölés

A francia biztosjelölt leszavazása és a román belpolitikai felfordulás miatt akár több hetet is késhet az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság hivatalba lépése. Úgy tűnik, hogy a megválasztott bizottsági elnök még a magyar jelölést sem tartja lezártnak - írja a Bruxinfo.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018