INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

aquarius

2019.02.09. 13:42

Az Aquarius javára döntött a bíróság

Jogtalannak találta az Aquarius lefoglalásáról szóló novemberi intézkedést egy olasz bíróság, amely szerint a mentőhajó üzemeltetőjét, az Orvosok Határok Nélkül (MSF) civil szervezetet alaptalanul gyanúsították meg az egészségre káros hulladék illegális kereskedelmével - jelentette szombaton az olasz sajtó.
2018.12.07. 07:50

Befejezi az Aquarius

A Földközi-tengeren több tízezer migránst megmentő Aquarius civilszervezeti mentőhajó felhagyott tevékenységével - jelentette be a hajót üzemeltető Orvosok Határok Nélkül (MSF) segélyszervezet.
2018.06.17. 12:55

Kikötött az Aquarius Valenciában

Megérkezett vasárnap délelőtt a spanyolországi Valenciában az SOS Méditerranée és az Orvosok Határok Nélkül (MSF) segélyszervezetek által fenntartott Aquarius mentőhajó is, miután az azt segítő egyik olasz hajó már korán reggel oda érkezett.
2018.06.12. 08:39

A segélyszervezetek nem engedik továbbindulni a migránsokkal teli hajót

Az olasz belügyminiszter győzelemként értékelte, hogy Spanyolország befogadja az olasz partoktól távol tartott, menekülteket és migránsokat szállító hajót. A segélyszervezetek szerint viszont az újabb átkelés veszélyes lenne az utasoknak, és nem világos, elindulnak-e.
2018.06.11. 14:29

Brüsszel gyors intézkedést vár az Aquarius ügyében

Az Európai Bizottság arra szólít fel minden érintett felet, hogy minél gyorsabban hozzanak intézkedéseket, hogy az Aquarius nevű hajón utazók minél rövidebb időn belül biztonságosan partra szállhassanak - jelentette ki Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018