eur:
392.25
usd:
366.83
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Egy szálloda megtervezésére kérték fel Beckhamnét

Csillagászati összeget ajánlottak Victoria Beckhamnek, hogy segítsen megtervezni egy szállodát. Egyelőre még nem tudni, hogy az elfoglalt sztáranyuka elfogadja-e a visszautasíthatatlannak tűnő felkérést.

Sajtóhírek szerint Dubaj uralkodója, Mohammed bin Rasid al-Maktum személyesen kérte fel Victoria Beckhamet arra, hogy a sziget egyik luxushoteljének a tervezője legyen. A szálloda a Moda-szigeten épülne, és a projektre már megnyerték az egyik leghíresebb divattervezőt, Karl Lagerfeldet is.

Beckhamné feladata többek között a szobák dizánjának kialakítása, valamint a ruha- és bútortervezés lenne.

A háromgyermekes anyuka állítólag még nem döntötte le, hogy elfogadja-e a felkérést, mindenesetre a pénz nem lehet kifogás, hiszen egy, a brit Daily Mirrornak nyilatkozó neve elhallgatását kérő forrás szerint csillagászati összeget ajánlottak fel a munkáért.

A névtelen forrás hozzátette: Victoria nem egyszerűen csak a nevét akarja adni a projekthez, hanem tevékenyen részt akar venni a döntéshozatalban és a tervezésben.

Bár az ajánlat nagyon csábító, az egyetlen probléma az idő lehet, ugyanis Beckhamné három gyereket nevel, és leköti a saját divatkollekciója körüli munka is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×