eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen a József Attila utcában egy gyilkosság helyszínén, ahol a sajtóinformációk szerint egy 40 év körüli nőt szúrtak le a háza előtt 2024. április 25-én.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Női holttestet találtak az egyik szentesi utcán – leszúrhatták

Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Balázs Csaba elmondta, csütörtökön délután érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán.

Az eset körülményeit vizsgálják – tudatta a főhadnagy.

Szentes, 2024. április 25.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen a József Attila utcában egy gyilkosság helyszínén, ahol a sajtóinformációk szerint egy 40 év körüli nőt szúrtak le a háza előtt 2024. április 25-én.
MTI/Donka Ferenc
Szentes, 2024. április 25. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen a József Attila utcában egy gyilkosság helyszínén, ahol a sajtóinformációk szerint egy 40 év körüli nőt szúrtak le a háza előtt. MTI/Donka Ferenc

Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták a József Attila utcában található háza előtt. A környéket ellepték és lezárták a rendőrök, keresőkutyákat is bevetettek a tettes megtalálására.

A Tények úgy értesült, hogy az áldozat bírósági végrehajtóként dolgozott és gyilkosság áldozata lett méghozzá a saját háza előtt végeztek vele. Az eset a József Attila utcában történt, egy ötemeletes háznál, a járdán a garázsok előtt találták meg a nő holttestét, ott szúrhatták le - közölte a csatorna. A környéket szemtanúk szerint ellepték és lezárták a rendőrök, keresőkutyákat is bevetettek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×