eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Water polo action in a swimming pool
Nyitókép: Grigorenko/Getty Images

Belefulladt az élvonalba jutásba a Debrecen vízilabdacsapata

Megnyerte a másodosztály küzdelmeit, ám a klubvezetés jelezte, hogy nem vállalja az indulást a férfi vízilabda élvonalában.

A vlv.hu szaklap híre szerint az ob I/B-t 25 győzelemmel és 1 vereséggel záró DVSE-Master Good csapata csütörtök este gazdasági okokra hivatkozva lépett vissza az élvonaltól.

„Az egyesület zavartalan működése érdekében kénytelenek voltunk meghozni ezt a fájó döntést. A másodosztályú együttes és az utánpótláscsapatok versenyeztetése továbbra is biztosított, minden olyan bajnokságban elindulunk a következő szezonban is, ahol ebben az évben részt vettünk” – áll az együttes közleményében. Becsky István klubelnök arra is kitért, a jövőben azért dolgoznak, hogy hasonlóan kimagasló felnőtt eredmény esetén tudják majd vállalni az élvonalbeli indulást.

Az már korábban kiderült, hogy a második helyen végző Invictus csapata sem vállalja az első osztály, így az ob I-es mezőnynek nincs kiesője, a Szentesnek nem kell osztályozót játszania, és a KSI szintén bentmarad.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×