eur:
389.76
usd:
365.07
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Adama Traoré (b), a Ferencváros játékosa örül a gólja után a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Budapest Honvéd mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 28-án. Mögötte csapattársa, Eldar Civic (j).
Nyitókép: Adama Traoré (b), a Ferencváros játékosa örül a gólja után. Mögötte csapattársa, Eldar Civic (j). MTI/Koszticsák Szilárd

Rejtett értékek a labdarúgó NB I-ben – itt a toplista

Először van ötmillió euró értékű futballista a hazai élvonalban. Itt is tarol a Ferencváros.

A labdarúgópiaci értékekre szakosodott Transfermarkt adatai alapján a nyáron a Sheriff Tiraspol csapatától szerződteettt Adama Traoré lett az NB I történetének legértékesebb játékosa, miután piaci értéke 3 millió euróról egészen 5 millió euróra nőtt – írja az Index.

A 47-szeres válogatott játékos eddig 18 mérkőzésen lépett pályára a Ferencvárosban, ezeken az összecsapásokon 12 gólt és öt gólpasszt jegyzett.

A korábbi csúcsot a szintén ferencvárosi Muhamed Besic tartotta, akinek piaci értéke első ferencvárosi időszakában a 4,8 millió eurót is elérte. A hazai labdarúgó-élvonal 15 legértékesebb játékosából 13 is a Fradiban játszik. A legdrágább, nem ferencvárosi labdarúgó a Fehérvár támadója, Kenan Kudro, akit 2 millió euróra taksálnak.

Az NB I 12 legértékesebb játékosa Transfermarkt szerint:

  1. Adama Traoré (5 millió euró)
  2. Aissa Laidouni (3,5)
  3. Dibusz Dénes (2,8)
  4. Kristoffer Zachariassen (2,5)
  5. Tokmac Nguen (2,5)
  6. Ryan Mmaee (2,2)
  7. Kenan Kodro (2)
  8. Anderson Esiti (2)
  9. Loc Nego (2)
  10. Carlos Azqui (2)
  11. Marquinhos (2)
  12. Amer Gojak (2)
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×