eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
PORTO, PORTUGAL - MAY 29: Players of Chelsea celebrate following victory during the UEFA Champions League Final between Manchester City and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 29, 2021 in Porto, Portugal. (Photo by Manu Fernandez - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Manu Fernandez - Pool

Új helyre költözik a Bajnokok Ligája

Az olasz futball közvetítéseit is más csatornán találhatják meg a drukkerek.

A Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodott az UEFA-val a labdarúgó Bajnokok Ligája közvetítési jogairól. A legrangosabb klubfutball-sorozat három év után tér vissza a Sport1 és a Sport2 képernyőjére. Fordulónként összesen akár nyolc BL-mérkőzést is élőben lehet követni. Ez a jog eddig a Spíler TV-nél volt.

Szintén visszatér a Sport TV-hez az olasz bajnokság közvetítése, 12 év után. A Serie A meccseit az utóbbi években a DIGI Sport közvetítette. A SportTV egy hétvégén nyolc meccset is képernyőre tűzhet.

Az említett két jog megszerzése mellett több fontos sorozat közvetítési jogait meghosszabbította több évre a Sport TV. A napokban rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjét, ez a sorozat, illetve a kézilabda Európa-liga küzdelmei még hosszú évekig a csatorna képernyőjén lesznek láthatók, ahogyan a közkedvelt jégkorong-világbajnokságok is, beleértve a magyar válogatott meccseit is. Szintén sikerült szerződést hosszabbítaniuk az amerikai kosárlabda ligával, az NBA-vel.

A darts szerelmesei is örülhetnek, mert az ismert PDC-dartsversenyek (PDC darts-vb, Darts Premier League, Darts UK Open, Darts World Matchplay, World Cup of Darts, World Series of Darts) mellett a World Grand Prix és Grand Slam of Darts küzdelmeivel bővül a kínálat.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×