INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Füzi: "Szégyellhetjük magunkat!"

Infostart / InfoRádió
Csak önmagunkban kereshetjük a hibát - jelentette ki az InfoRádiónak Füzi Ákos, a Vasas hátvédje azután, hogy az angyalföldi együttes kiesett a labdarúgó Magyar Kupából. A Vasas a negyeddöntő győri meccsén még 1-0-ra nyert az Integrál-DAC ellen, de a hazai visszavágót 2-1-re elveszítette, ez pedig az NB II-es csapat továbbjutását jelentette.

Már az első meccsen el kellett volna dönteni a párharcot, ez azonban nem sikerült, mert rengeteg helyzetet elpuskáztunk. A visszavágón kétszer is előnybe került a második számú győri együttes, de hiába szorítottuk be őket a kapujuk elé, másodjára nem tudunk egyenlíteni - fogalta össze a történteket Füzi Ákos.

"Szégyelhetjük magunkat, mert a saját teljesítményünk miatt maradt el a továbbjutás" - fogalmazott a hátvéd, aki az átigazolási szezonban került Újpestről Angyalföldre.

Kérdésre válaszolva megemlítette, hogy távozása kényszerű volt a lila-fehérektől, mert több sérülése után már nem bíztak benne a Megyeri úti klubnál.

A Vasasnál eltöltött időről elmondta, hogy a sikeres szezonkezdet, a két plusz egy megnyert meccs után rossz hatással volt a csapatra a Fehérvár ellen a hajrában elbukott bajnoki meccs, Pakson pedig már simán kikaptak.

Füzi Ákos bízik abban, hogy a régi játékosok és a télen érkezettek lassan összeszoknak, és képesek lesznek jó teljesítményre.

Mivel az élmezőny alaposan elhúzott, a kiesés pedig ezúttal senkit nem fenyeget a Sopron kizárása és a Tatabánya döntése után, nincs teher rajtunk. Szeretnénk a bajnokság utolsó harmadában jól szerepelni, de a nyolcadik helynél aligha jutunk előbbre - tette hozzá a Vasas játékosa.


A címlapról ajánljuk