eur:
393.88
usd:
368.57
bux:
66444.41
2024. április 25. csütörtök Márk

Füzi: "Szégyellhetjük magunkat!"

Csak önmagunkban kereshetjük a hibát - jelentette ki az InfoRádiónak Füzi Ákos, a Vasas hátvédje azután, hogy az angyalföldi együttes kiesett a labdarúgó Magyar Kupából. A Vasas a negyeddöntő győri meccsén még 1-0-ra nyert az Integrál-DAC ellen, de a hazai visszavágót 2-1-re elveszítette, ez pedig az NB II-es csapat továbbjutását jelentette.

Már az első meccsen el kellett volna dönteni a párharcot, ez azonban nem sikerült, mert rengeteg helyzetet elpuskáztunk. A visszavágón kétszer is előnybe került a második számú győri együttes, de hiába szorítottuk be őket a kapujuk elé, másodjára nem tudunk egyenlíteni - fogalta össze a történteket Füzi Ákos.

"Szégyelhetjük magunkat, mert a saját teljesítményünk miatt maradt el a továbbjutás" - fogalmazott a hátvéd, aki az átigazolási szezonban került Újpestről Angyalföldre.

Kérdésre válaszolva megemlítette, hogy távozása kényszerű volt a lila-fehérektől, mert több sérülése után már nem bíztak benne a Megyeri úti klubnál.

A Vasasnál eltöltött időről elmondta, hogy a sikeres szezonkezdet, a két plusz egy megnyert meccs után rossz hatással volt a csapatra a Fehérvár ellen a hajrában elbukott bajnoki meccs, Pakson pedig már simán kikaptak.

Füzi Ákos bízik abban, hogy a régi játékosok és a télen érkezettek lassan összeszoknak, és képesek lesznek jó teljesítményre.

Mivel az élmezőny alaposan elhúzott, a kiesés pedig ezúttal senkit nem fenyeget a Sopron kizárása és a Tatabánya döntése után, nincs teher rajtunk. Szeretnénk a bajnokság utolsó harmadában jól szerepelni, de a nyolcadik helynél aligha jutunk előbbre - tette hozzá a Vasas játékosa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×