eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Vendégművészekkel lép színpadra a Baltazár Színház

A Baltazár Színház premierje lesz kedden este a Budapesti Kamaraszínház Tivoli játszóhelyén. A Kőválasz című előadásban neves vendégművészek is szerepelnek.

Vendégművészekkel lép színpadra a Baltazár Színház, amely kedden este fél nyolctól mutatja be a Kőválasz című darabot a Budapesti Kamaraszínház Tivoli játszóhelyén.

Elek Dóra rendező kiemelte: már régóta foglalkoztatta, miként lehet a vendégművészeket a Baltazár Színház tagjaival egy színpadon, homogén módon szerepeltetni. A Kőválasz című darabban Varga Klári, Kecskés Karina, Müller Péter Sziámi, Lukács Ábel és Darvas Ferenc működik közre.

A darabban egy dramaturgiai fogást láthatnak a nézők, ugyanis az előadás első része a II. világháborúban, a második az 1960-as években, a harmadik pedig a jelenben játszódik. A Baltazár Színház tagjainak jelenléte dramaturgiai jelentéssel bír, megmutatja, hogy a világháború után mennyire megváltozott a világ - fejtette ki a rendező.

Az előadás arról szól, hogy miért nem tudunk most békében boldogok lenni, és egy választ is ad erre a kérdésre - tette hozzá.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×