eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Strasbourg, 2013. július 2.Az Európai Parlament által közreadott képen Judith Sargentini, a Zöldek/ az Európai Szabad Szövetség Képviselőcsoportja holland tagja felszólal a Rui Tavares portugál zöldpárti európai parlamenti képviselő által készített, a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló jelentésről folytatott vitán az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 2013. július 2-án. (MTI/EP/Fred Marvaux)
Nyitókép: MTI/EP/Fred Marvaux

Sargentini megszólalt a szavazás után

Judith Sargentini holland zöldpárti politikus a Twitteren mondott köszönetet a magyarországi jogállamiságról szóló jelentése elfogadása után.

"Büszke vagyok, hogy a Magyarországról szóló jelentésem megkapta az Európai Parlament támogatását, de ez elsősorban a magyar emberek jogairól szól. Köszönöm a kollégáimnak, hogy a demokrácia védelme és a törvények melletti kiállást a pártpolitikai érdekek fölé helyezték" - írta a Twitteren.

A jelentést a plenáris ülésen 448 igen szavazattal, 197 ellenében, 48 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×