eur:
389.3
usd:
362.69
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Orbán: Részesei lehettünk Grúzia sikertörténetének

Magyarország részese lehetett Grúzia sikertörténetének - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Kutaisziben, ahol megnyitották a második legnagyobb grúz város nemzetközi repülőterét, amelynek építési munkálataiban öt magyar cég is részt vett.

"Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan ország sikertörténetének lehetünk részesei, amely egyértelművé tette, euroatlanti integrációra törekszik. Számíthatnak ránk, számíthatnak a támogatásunkra azon a hosszú úton, amely önök előtt áll" - mondta beszédében a kétnapos grúziai látogatáson tartózkodó kormányfő, aki Miheil Szaakasvili grúz államfő társaságában nyitotta meg az új repteret.

Orbán Viktor szerint ma, amikor minden ország keresi a kiutat a válságból, az ilyen események, mint egy nemzetközi reptér megnyitása, bizonyítják, hogy vannak olyan országok, amelyek már megtalálták a helyes utat.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×