eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Magyarországon is megjelenik a Hotelier International szakmai magazin

Novembertől Magyarországon is megjelenik az angol nyelvű Hotelier International szállodaipari szakmai magazin az Absolut Media Zrt. gondozásában - közölte a kiadó az MTI-vel.

A Hotelier International szakmai kiadvány 16 országban jelenik meg nyomtatott magazin, weboldal és hírlevél formában, a nemzetközi tartalom a hotel szakma vezetőit informálja - írták.

A kiadó 2015-ben elérkezettnek látta az időt, hogy az ismét magára találó turisztikai ipar számára a nemzetközileg már sikeres Hotelier International magazinnal bővítse magyarországi portfólióját - írják a közleményben.

A kiadó több mint 20 éve van jelen a Budapest Business Journal gazdasági lappal és annak egyéb üzleti szolgáltatásaival a négy-, és ötcsillagos szállodákban. Tíz éve hozták létre a Luxury Budapest című kiadványt, ami megtalálható az ötcsillagos szállodák vendégszobáiban. Közel három éve működik a szállodák számára testre szabott kivitelben megjelenő Daily News és Morning News napi hotelújság szolgáltatás, továbbá a szállodai és éttermi szakmát segítik kétnyelvű - angol-magyar információs csatornáik, a Fine Restaurants prémium nyomtatott kiadvány és a Best Restaurants Budapest applikáció.

Az új, novembertől megjelenő lap a legfrissebb üzleti modelleket elemző szakmai írásokat, interjúkat tartalmaz, amelyek az ipar legbelsőbb ismerőitől származnak, tanácsokat ad a hotelek működéséről. A magazint a kiadó a szakma számára személyre szabottan juttatja el.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×