Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Magyarországon is megjelenik a Hotelier International szakmai magazin

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Novembertől Magyarországon is megjelenik az angol nyelvű Hotelier International szállodaipari szakmai magazin az Absolut Media Zrt. gondozásában - közölte a kiadó az MTI-vel.

A Hotelier International szakmai kiadvány 16 országban jelenik meg nyomtatott magazin, weboldal és hírlevél formában, a nemzetközi tartalom a hotel szakma vezetőit informálja - írták.

A kiadó 2015-ben elérkezettnek látta az időt, hogy az ismét magára találó turisztikai ipar számára a nemzetközileg már sikeres Hotelier International magazinnal bővítse magyarországi portfólióját - írják a közleményben.

A kiadó több mint 20 éve van jelen a Budapest Business Journal gazdasági lappal és annak egyéb üzleti szolgáltatásaival a négy-, és ötcsillagos szállodákban. Tíz éve hozták létre a Luxury Budapest című kiadványt, ami megtalálható az ötcsillagos szállodák vendégszobáiban. Közel három éve működik a szállodák számára testre szabott kivitelben megjelenő Daily News és Morning News napi hotelújság szolgáltatás, továbbá a szállodai és éttermi szakmát segítik kétnyelvű - angol-magyar információs csatornáik, a Fine Restaurants prémium nyomtatott kiadvány és a Best Restaurants Budapest applikáció.

Az új, novembertől megjelenő lap a legfrissebb üzleti modelleket elemző szakmai írásokat, interjúkat tartalmaz, amelyek az ipar legbelsőbb ismerőitől származnak, tanácsokat ad a hotelek működéséről. A magazint a kiadó a szakma számára személyre szabottan juttatja el.