eur:
394.08
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Hogyan legyünk divatosak bármilyen szituációban? A legtrendibb ruhák nőknek

Hogyan legyünk divatosak bármilyen szituációban? A legtrendibb ruhák nőknek (x)

A legtöbb stílusimádó hölgy rendelkezik azzal az alapruhatárral, ami egyszerű, viszont jól kombinálható darabokból és kiegészítőkből áll. Ez a ruhatár tartalmazza a sima farmert, a fekete miniruhát és az egyszerű fazonú ingeket is többek közt. Ezek a ruhadarabok időtlenek és minden alkalomra tökéletesek, viszont akad pár apróság, amivel még trendibbé varázsolhatjuk őket.

Sneakerek

Ha valóban minden körülmények közt stílusosak szeretnénk maradni, a sneaker kötelező darab. Egy fehér vagy fekete sneaker már önmagában is feldobja öltözetünket. Remekül kombinálható farmerral, szoknyával és ruhával egyaránt. Nem kell kompromisszumot kötnünk vele, ha kellően csajosak és sportosak is szeretnénk lenni egyszerre.

A sneaker ráadásul elegánsabb öltözetekhez is jól mutat, sőt manapság a stílusosság csúcsa, ha blézerhez sneakert veszünk fel. Próbáljuk ki: vagányak és mégis stílusosak is lehetünk benne egyszerre. Az alábbi linken garantáltan megtaláljuk a blézerekhez passzoló darabokat is: https://answear.hu/k/noi/cipok/sportos-es-sneaker

Kendők és sálak – a stílusos megjelenés képviseletében

Ezen apró kiegészítőket viszonylag kevesen használják, pedig egy nyakra kötött kendő teljesen feldobja még az elegánsabb szettjeinket is. Egy egyszerű farmer plusz ing kombinációt hihetetlenül stílusossá tehet egy mintás vagy egyszínű selyem nyaksál. Milyen színnel és mintával válasszunk sálat? Manapság már nem kell törvényszerűen a cipőhöz vagy a táskához kombinálni a többi kiegészítőt.

Egy farmerhoz és egy világos felsőhöz tökéletesen mutat egy tengerészcsíkos selyemkendő is, annak ellenére, hogy táskánk és cipőnk fekete. Ha elegánsabb megjelenéshez tervezünk, akkor az egyszínű darabok közül is választhatunk. Ilyenkor viszont pamut helyett már a szatén vagy selyem anyagok közül válasszunk. Egy fekete kiskosztümöt például borzasztó dögössé varázsolhat egy csinosan megkötött bordó nyakbavaló. Ne feledkezzünk meg viszont a szalagokról sem. Igazán bájos lehet egy a gallér alá kötött selyemszalag vagy egy masniba rendezett sál. Chanel óta tudjuk, hogy még a legvisszafogottabb öltözéket is kedvessé és nőiessé varázsolja, érdemes tehát beszerezni néhány kendőt magunknak.

Egyszerű fazonú pólóruha – szinte bármely alkalomra

A pólóruha időtlen ruhadarab. Az elegánsabb fazonok még az irodában dolgozóknak is kellően üzleties viseletet nyújthatnak, például leggings mellé vagy egy pár elegáns magassarkúval, tehát abszolút univerzális darabról beszélhetünk. Csinos és kényelmes öltözetet jelent akár otthonra is, vagy a boltba leszaladni. Szerencsére minden alkathoz jól állnak az egyszerűbb szabású fazonjai, ezért nem nagyon kell gondolkodnunk a választásunkon. Ha csinosak szeretnénk lenni, de nincs ötletünk hirtelen, hogy mit vegyünk fel, a pólóruha lesz a megoldás.

Maradj stílusos alvás közben is!

A női önbecsülés legjobb erősítője, ha akkor is kifinomult és stílusos az öltözködésünk, ha azt csak mi látjuk. Ne elégedjünk meg a szakadt pólóval és a kinyúlt pizsamának való nadrágokkal. Igenis válasszunk dögös és stílusos pizsamákat alváshoz. Nézelődjünk a női pizsama kínálat legtrendibb modelljei között, hogy megtaláljuk a tökéletes darabokat. Ne csupán kényelmes legyen hát hálóruhánk, de csinos is – másképp könnyen elszokhatunk az igényes öltözködéstől lassacskán.

(x)

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×