Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Képregény készült Diana életéből

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A fiatal korosztályt megcélzó képregény készül Diana hercegnő életéről. A kiadó célja, hogy egy új generációhoz is eljusson az 1997-ben elhunyt hercegnő inspiráló története.

Életrajzi képregényt adnak ki Diana hercegnőről. A Női erő: Diana hercegnő című képregény Károly herceg első feleségét modern brit ikonként és csodálatraméltó nőként festi le.

A képregény a hercegnő életének valamennyi periódusából bemutatja az emlékezetes pillanatokat, így eljegyzését, esküvőjét, Ronald Reagannel való találkozását. Szintén bekerült a képregénybe az emlékezetes BBC-interjú, amelyben azt mondta a hercegnő, hogy hárman voltak a házasságban.

Lady Diana utolsó napjait is bemutatják, így nyaralása Dodi Al Fayeddel, halálos balesete és temetése is látható.

Az amerikai Bluewater Comics kiadó képregényében több más "karakter" is feltűnik: Erzsébet királynő, Tony Blair volt brit miniszterelnök, Teréz anya, Diana testvére Charles Spencer, valamint a hercegnő két fia, Vilmos és Harry herceg.

Darren Davis, a kiadó vezetője reméli, hogy a képregény tovább adjaLady Diana inspiráló élettörténetét az új generációnak. "Az akarjuk, hogy az olvasók megismerjék, mit tett" - fűzte hozzá.

Az év elején már több híresség életéről jelentettek meg képregényt, így Barack Obamáról és Sarah Palinről is.