eur:
388.89
usd:
361.81
bux:
68603.16
2024. május 8. szerda Mihály

Képregény készült Diana életéből

A fiatal korosztályt megcélzó képregény készül Diana hercegnő életéről. A kiadó célja, hogy egy új generációhoz is eljusson az 1997-ben elhunyt hercegnő inspiráló története.

Életrajzi képregényt adnak ki Diana hercegnőről. A Női erő: Diana hercegnő című képregény Károly herceg első feleségét modern brit ikonként és csodálatraméltó nőként festi le.

A képregény a hercegnő életének valamennyi periódusából bemutatja az emlékezetes pillanatokat, így eljegyzését, esküvőjét, Ronald Reagannel való találkozását. Szintén bekerült a képregénybe az emlékezetes BBC-interjú, amelyben azt mondta a hercegnő, hogy hárman voltak a házasságban.

Lady Diana utolsó napjait is bemutatják, így nyaralása Dodi Al Fayeddel, halálos balesete és temetése is látható.

Az amerikai Bluewater Comics kiadó képregényében több más "karakter" is feltűnik: Erzsébet királynő, Tony Blair volt brit miniszterelnök, Teréz anya, Diana testvére Charles Spencer, valamint a hercegnő két fia, Vilmos és Harry herceg.

Darren Davis, a kiadó vezetője reméli, hogy a képregény tovább adjaLady Diana inspiráló élettörténetét az új generációnak. "Az akarjuk, hogy az olvasók megismerjék, mit tett" - fűzte hozzá.

Az év elején már több híresség életéről jelentettek meg képregényt, így Barack Obamáról és Sarah Palinről is.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kínosan leszerepeltek az oroszoknak átadott fegyverek, tömeges légitámadást indított Moszkva Ukrajna ellen – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2023 ősze óta kap fegyvereket Észak-Koreától, köztük számos rakétatípust is. A fegyverek hatékonyságával kapcsolatban azonban súlyos aggályok merülnek fel a bevetések alkalmával – írja az Ukrajinszka Pravda. Május 8-án az orosz erők tömeges légitámadást hajtottak végre Ukrajna több régiójában. A célpontok között stratégiai fontosságú létesítmények voltak, melyek közül többet is találat érhetett. Az ukrán légvédelem összesen 59 ellenséges eszközt semmisített meg - írta a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×