INFORÁDIÓ 
2019. december 11. szerda
Árpád

takarítás

2019.04.24. 07:16

Szigorúbb ellenőrzések az utasok érdekében a MÁV-nál

Megelégelte a koszos vasúti kocsik miatt érkező panaszokat a MÁV elnök-vezérigazgatója, utasításba adta, hogy fokozott figyelmet kell fordítani a kocsik külső és belső tisztítására a színvonal és a komfortérzet javítása érdekében - írja a Kisalföld.
2018.08.21. 16:58

Gyomorforgató állapotok a BKV pihenőiben

Elképesztő állapotban vannak az illemhelyek, sok helyütt felületes a takarítás. A dolgozók elkeseredésükben felvételeket készítenek, hogy dokumentálják a körülményeket.
2018.08.17. 06:56

Emelkednek a bérek, csökkentik a juttatásokat – lapszemle

A Magyar Idők arról ír, hogy több mint 100 ezer válasz érkezett a Mi Hazánk Mozgalom kérdéseire. A Világgazdaság cikke szerint a 2200 forintos mimimumóradíjat szeretnének a takarítóágazatban. A Népszavának Schell Judit színésznő, a Thália Színház leendő művészeti vezetője adott interjút. A Nemzeti Sport pedig a Mol elnök-vezérigazgatójával beszélgetett. A juttatások csökkentésével reagáltak a cégek a kötelező béremelésre – írja a Népszava. A Magyar Idők szerint tömegével vesznek fel átmeneti munkára embereket a vállalatok. A tavalyinál is jobb csemegekukorica termés várható – áll az Agrárszektor cikkében.
2018.01.01. 14:08

Elborította a szemét Budapest belvárosát - képek

Országszerte okoztak kisebb tüzeket a nem körültekintően használt tűzijátékok, és számos balesethez is riasztották a tűzoltókat szilveszterkor - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn. Budapest belvárosából rengeteg tűzijáték-hulladékot kellett elszállítani.
2017.09.08. 05:02

Lezárják az egyik budapesti hidat

Szombaton végzi a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) a Rákóczi híd mosását, a munkák miatt forgalomkorlátozásra is számítani kell.
2017.08.11. 13:01

Már nem vakon vásárolunk

Tízből nyolc vásárlónak számít, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a kosarába kerülő termékek, igaz ugyan, hogy a végső döntést a személyes tapasztalat és az ár befolyásolják igazán – derült ki a Rendi legfrissebb felméréséből, melyben a magyar háztartások környezettudatosságát vizsgálták. A tisztító- és takarítószerek környezetre és egészségre gyakorolt hatása minden második embert aggaszt, de ennek ellenére az esetek egyharmadában semmilyen óvintézkedést nem teszünk vegyi anyagok használatakor.
2017.04.19. 08:11

Azt hittük, ezen már túl vagyunk: újra terítéken a síkosságmentesítés

Igazi tél köszöntött be ma reggelre: országszerte hatalmas pelyhekben hullott a hó. Remélhetően az évszak szerinti tél beköszöntéig utoljára kell felhívnunk a figyelmet a síkos utak veszélyeire és arra, kinek is kell gondoskodnia a biztonságos közlekedés megteremtéséről.
2016.12.05. 05:23

Tovább terjeszkedne a határokon túl a magyar piacvezető

A tavalyihoz hasonlóan idén is eléri a 10 milliárd forintos nettó árbevételt a Jánosik és Társai Kft. Az év végi gyorsmérleg szerint az eredményesség meghaladja a 200 millió forintot, ami csaknem megegyezik az előző évivel. Így összességében sikeres esztendőt zárhat a vállalat – tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.
2016.10.15. 05:05

Nemzetközivé válik a magyar piacvezető

Októbertől 24 Tesco áruházban végezhet takarítási szolgáltatást Szlovákia területén a Jánosik és társai Kft. – tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa, hozzátéve: ezzel megkezdték nemzetközi terjeszkedésüket.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018