INFORÁDIÓ 
2020. január 26. vasárnap
Paula, Vanda

szocialista

2018.11.26. 16:49

Fontos külpolitikai pozícióba került Mesterházy Attila

Az MSZP-s politikust választották a NATO-parlament szocialista frakciójának vezetőjévé, valamint a Transzatlanti Védelmi és Biztonsági Együttműködés albizottság elnökévé. Mesterházy Attila szerint pozíciója lehetőség a magyar nemzeti érdekek szélesebb körű képviseletére.
2017.01.30. 13:17

A szocialista szavazók Hollande-ot büntették

Hatalmas fölénnyel, a politikai elemzők által meglepetésembernek tartott Benoit Hamon volt oktatási miniszter nyerte a francia szocialisták és választási szövetségeseik által tartott elnökjelölt-állító választás második fordulóját. A 49 éves politikus a szocialista és általában a baloldali szavazók összefogását ígéri, ám a közvélemény-kutatások jelenlegi állása szerint semmi esélye bejutni az elnökválasztások második fordulójába.
2017.01.12. 17:50

Hülyének nézik a francia választókat?

Nem hozza lázba a francia választókat a szocialisták elnökjelölt-állító választási kampánya. Az érdektelenség egyik oka az, hogy aspiránsok egy része kifejezetten komolytalan javaslatokat hangoztat.
2016.12.16. 08:34

Ki lesz a befutó Franciaországban?

Kilenc politikus jelentkezett be a francia szocialisták által szervezett elnökjelölt-állító választásra, közülük kell a kérdés iránt érdeklődő szavazóknak kiválasztaniuk a januárban megtartandó kétfordulós voksoláson, hogy ki induljon a jövő májusi elnökválasztásokon.
2016.10.02. 09:01

Megnyílt az út a spanyol kormányalakítás előtt

Lemondott szombat este Pedro Sánchez, a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) főtitkára, miután a párt vezetősége leszavazta álláspontját. Távozásával megnyílt az út a kilenc hónapja húzódó kormányalakítás előtt.
2016.04.29. 14:46

Óriási botrány dúl a brit szocialistáknál

Antiszemitizmussal vádolják a brit Munkáspártot, sorra lépnek vissza százezreket adományozó szponzorok, és a botrány, amely egy parlamenti képviselő meghökkentő kijelentésével kezdődött, immár veszélyezteti Jeremy Corbyn pártvezér pozícióját.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018