INFORÁDIÓ 
2019. november 18. hétfő
Jenő

szja-bevallás

2019.05.12. 08:16

Varga Mihály: túl az egymillión

Minden harmadik adófizető megnézte az adóbevallási tervezetét, másfél millióan az interneten tekintették át az iratot - közölte Varga Mihály. A pénzügyminiszter kiemelte: az adatok azt mutatják, hogy a lakosság körében is egyre népszerűbbek az egyszerű, online megoldások, így néhány éven belül a közigazgatás első papírmentes hivatala lehet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2017.05.12. 09:12

Fontos tudnivalók azoknak, akik megkapták papíron az szja-tervezetet

Új bevallást kell kitölteniük azoknak, akiknek a papíron megküldött személyijövedelemadó-tervezetet ki kell egészíteniük, és érdemes átnézni az adókedvezmények és jóváírások érvényesítését is – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szóvivője.
2017.05.02. 08:50

Lejár a fontos határidő - mindenki nagyon figyeljen

Keddtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatai rendkívüli, hosszabbított nyitvatartással várják ügyfeleiket. A személyijövedelemadó (szja)-bevallás közelgő határideje miatt a személyes ügyintézés mellett az adóhivatal még hétvégén is telefonos segítséget nyújt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.
2016.05.20. 06:48

Éfjélig még bevallhat

Péntek éjfélkor lejár a személyijövedelemadó-bevallások benyújtásának határideje. Az adóhatóság ügyfélszolgálatai és egyes posták a szokásosnál hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket, akik közül sokan az előző évekhez hasonlóan az utolsó hétre hagyták a bevallások elkészítését.
2016.05.19. 16:07

Utolsó pillanatok - Ne felejtse alá is írni az adóbevallását!

Mintegy másfél millió személyi jövedelemadó bevallást vár még péntek estig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára. Tamásné Czinege Csilla hozzátette: továbbra is a leggyakoribb hiba a bevallás aláírásának elmaradása, a kedvezmények közül pedig az ifjú házasoknak járó adókedvezménnyel nem élnek annyian, mint ahányan tehetnék.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018