stand
Dining Guide – Jammertal Arcok – Hamvas Zoltán: „Tárt kapukkal várjuk a fiatalokat”
Hamvas Zoltánnal, a Stand és Stand25 éttermek tulajdonosával, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökével, a hazai gasztronómiai színtér egyik vezéralakjával készített nagyinterjút a Dining Guide.
Győztest hirdettek, íme az idei év legjobb strandétele(i) a Balatonnál
Holtversenyben két győztest hirdettek csütörtökön az Év strandétele versenyen, amire még nem volt példa.
Jól sikerült a tesztnap a Rómain, folytatása következhet
A Duna vízminősége alkalmas a strandolásra, hangsúlyozta az InfoRádióban a Valyo Egyesület projektmenedzsere.
A budapesti éttermi foglalás sokszor már a repülőjegynél is sürgősebb
A korábbi 80-ról mára 20 százalékra csökkent a jelentős magyarországi éttermekben az import alapanyagok aránya - még úgy is, hogy a kakaó és bizonyos fűszerek továbbra sem lesznek megtermelhetők Magyarországon. Gasztronómiai helyzetkép Hamvas Zoltántól, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökétől, és Szulló Szabinától, a Stand étterem séf-tulajdonosától.
Sztárséfek nyitottak éttermet Budapesten
Szulló Szabina és Széll Tamás két éve hagyta el a Michelin-csillagos Onyx éttermet. Először a Hold utcai piacon nyitottak bisztrót, Stand25 néven, amely egy éven belül elnyerte a Michelin Guide Bib Gourmand elismerését. Most pedig közös tervük újabb állomásaként a hétvégén nyílt meg első saját fine dining éttermük, a Stand.