eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Lerúgta az úszómester a bepánikolt strandolót a műugró toronyból – videó

Nem mert lemászni a 10 méteres műugró toronyról, az úszómester úgy döntött, lerúgja onnan

A hónap közepén egy megdöbbentő videó borzolta fel a kedélyeket Ausztriában. A pár másodperces felvételen az látható, ahogy egy 10 méter magas műugró torony tetején álló fiatalembert egy úszómester belerúg a medencébe, miközben ő a torony korlátjaiban próbál megkapaszkodni.

Az úszómester augusztus 13-i akciójának szemtanúi – a Daily Mail beszámolója szerint – azt mondták, hogy a férfinak tériszonya lehetett, ezért leugrani és lemászni sem mert a torony tetejéről – számolt be a 24.hu.

A helyzet azután sem változott, hogy két úszómester is megkérte erre. De aztán jött egy harmadik úszómester, aki megunta a várakozást, és egy fenékbe rúgással gyorsan meg is oldotta a bajba jutott strandoló gondjait.

A felső-ausztriai Steyr városának fürdője – pontosabban a település strandjait üzemeltető cég – megerősítette a történteket, valamint azt is közölték, hogy az eset kivizsgálásáig az úszómester a továbbiakban nem dolgozhat a medencénél, illetve a szezon hátralevő részére fel is függesztették a munkaviszonyát ebben a fürdőben. (Bár a város többi strandján ettől függetlenül tovább dolgozhat.)

A brit bulvárlap megkeresésére a steyri önkormányzat azt közölte, hogy a rúgás miatt kirúgott férfi sorsáról a jövő hét végéig dönteni fognak.

„Az úszómesterek feladata, hogy gondoskodjanak a vendégek biztonságáról. Ezért nagyon sajnálatos, hogy az úszómesternek szerepe volt a zuhanásban. Mindent megteszünk, hogy tisztázzuk a körülményeket” – írta a város strandjait üzemeltető cég, majd az úszómester által tanúsított „meggondolatlanságért” is bocsánatot kértek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×