INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

pincészet

2020.06.30. 06:00

Hihetetlenül beindult a Balaton, egy valami mégis árnyat vet az egészre

A hétvégén 70-80 százalékos kihasználtsággal működtek a Balaton dél-nyugati részén lévő strandok – mondta az InfoRádiónak Balatonfenyves polgármestere. A Balatoni Kör elnöke szerint még nem múlt el teljesen a bizonytalanság, de azért már a pincészetekbe is visszatértek a vendégek. Az egyik badacsonyi hoteltulajdonos különösen kedvező nyarat jósol.
2019.10.10. 18:32

A borakadémia elnöke szerint megérdemelt helyre került az Év Pincészete díj

Günzer Tamás villányi borászata kapta Az Év Pincészete Magyarországon díjat. A címmel egy olyan bortermelő társaság teljesítményét ismerik el, ami a szőlőtermesztés, a borkészítés és értékesítés, valamint a borturizmus terén is kiemelkedő – mondta az InfoRádiónak Zilai Zoltán, a Magyar Bor Akadémia elnöke.
2019.03.29. 13:50

A bor is visszahozhatja a magyar fiatalokat a szülőhelyükre - Bacsó András az Arénában

A vidéki élet, a természetközeli lét meghatározó jelentőséggel bír a borászok és az agrártevékenységgel foglalkozó emberek életében – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bacsó András. A Tokaj Oremus Pincészet igazgatója azt is hangsúlyozta, hogy olyan körülményeket kell teremteni vidéken, hogy a tapasztalatot szerzett fiatalok visszatérjenek szülőföldjükre.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018