INFORÁDIÓ
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende

nikola gruevszki

2019.06.27. 13:49

Döntött a bíróság Gruevszki kiadatása ügyében

A Fővárosi Törvényszék (FT) a csütörtöki napon tárgyalást tartott N. G. macedón állampolgár kiadatása ügyében és megállapította, hogy a terhelt vonatkozásában a kiadatás feltételei nem állnak fenn.
2019.02.03. 10:27

Komoly vádakat közölt Nikola Gruevszki első interjújában

Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök azért menekült el hazájából, mert olyan információ jutott a tudomására, hogy a börtönben meg akarják gyilkolni - derül ki abból az interjúból, melyet a politikus szombaton adott a Szitel nevű macedón tévéadónak.
2018.11.21. 17:31

Pintér Sándor: a menekültügyi hivatal szakszerűen járt el a Gruevszki-ügyben

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén adott tájékoztatáskor nem hibázott a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal - jelentette ki a belügyminiszter a testület szerdai rendkívüli ülése után. A Jobbik az Európa Bizottsághoz fordul, de a testület tisztában van már a Gruevszki-üggyel.
2018.11.21. 10:07

Szkopje bejelentkezett Gruevszkiért

Sajtóhírek szerint a macedón kormány hivatalosan is kérte Nicola Gruevszki volt macedón miniszterelnök kiadatását Budapesttől, az erről szóló kiadatási kérelmet kedd délután küldte el a szkopjei kabinet Magyarországnak.
2018.11.19. 15:45

A Gruevszki-ügyet feszegette az ellenzék a parlamentben

Az ellenzék azt kérte számon, miért nincs a börtönbüntetés elől menekülő volt macedón kormányfő a tranzitzónában. A kormány képviselője szerint Nikola Gruevszki nem a magyar állam segítségével szökött meg, és törvényesen van Magyarországon.
2018.11.16. 17:00

Lehetséges, hogy Gruevszkit elrabolták

Zoran Zaev macedón miniszterelnök szerint lehetséges, hogy hivatali elődje, Nikola Gruevszki nem önként távozott az országból, hanem elrabolták.
2018.11.14. 22:11

Brexit-ügyi főtárgyaló: elegendő előrelépés történt – a nap hírei

Jóváhagyta a brit uniós tagság megszűnésének feltételeiről szóló megállapodás-tervezetet a londoni kormány. Már jövőre megindulhat a gázszállítás Románia felől Magyarországra. Menedékjogot kért Magyarországon a volt macedón miniszterelnök, Szkopje a politikus kiadatását kéri.
2018.11.14. 16:04

Új részletek a volt macedón kormányfő ügyéről

A Miniszterelnökség közölte, hogy a volt macedón kormányfő menekültügyi kérelmének meghallgatását a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal budapesti központjában tartják.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018