INFORÁDIÓ
2022. január 22. szombat
Artúr, Vince

nhkv

2020.01.09. 06:00

FKF: fennakadás jöhet a szemétszállításban Budapesten

Ha Budapest vezetése nem tud megegyezni a kormánnyal az úgynevezett kukaholding által visszatartott pénzek sorsáról, fennakadások lesznek a fővárosi szemétszállításban. Ezt a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felügyelő-bizottságának elnöke mondta az InfoRádiónak. Mártha Imre szerint a Nemzeti Hulladékkezelő Koordináló és Vagyonkezelési Zrt. nem teheti meg, hogy nem adja vissza a budapestieknek az általuk befizetett hulladékgazdálkodási díjat.
2018.12.13. 13:54

Menesztések az NHKV-nál

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. teljes vezetését menesztették, miután a társaság mérlegéből jóval több pénz hiányzik, mint a hivatalosan kimutatott hiány összege. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a hulladékgyűjtésnek és a számlázásnak is hatékonyabban kellene működnie.
2018.11.05. 19:07

Jelentős fordulat a szemétbotrányban

A többség kezdeményezésére lemondott az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnökségi tisztségéről Gémesi György. Gödöllő polgármestere az InfoRádiónak azt mondta: nem a Zöld Híd Nonprofit Kft. gazdálkodott rosszul, a megfelelő forrás hiányzott a szemétszállításhoz.
2018.10.25. 17:53

Hulladékkáosz: péntektől nem viszik el a szemetet 116 településen

Beszünteti péntektől a hulladékszállítási szolgáltatást 116 Pest és Nógrád megyei településen a közszolgáltató, mert nem kapta meg az eddig elvégzett munkája fedezetét a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-től.
2016.03.30. 14:47

Indul az új hulladékgazdálkodási rendszer

Április elsejétől indul az új, országosan egységes hulladékgazdálkodási rendszer, megkezdi működését a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV), a lakosság szempontjából sem a díjak, sem a szolgáltatások nem változnak - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018