INFORÁDIÓ
2023. március 28. kedd
Gedeon, Johanna

nfi

2022.03.01. 08:54

Újabb négy völgyhíd épülhet itton

Az M76-os autóút Fenékpusztától Zalaegerszegig tartó szakaszának megépítésére írt ki közbeszerzését a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
2022.02.21. 06:15

Teljes harci díszben pompázó, elit harcosok sírjait tárták fel – képek

Kimagasló eszmei értékű, gazdag avar kori temetőt tártak fel a Janus Pannonius Múzeum munkatársai a NIF Zrt. beruházásában zajló M6 autópálya kivitelezésének helyszínén, a leendő Babarci Mérnökségi Telep fejlesztési területén. A pécsi Csontváry Múzeumban szervezett leletbemutatáson Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese, L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, Bertók Gábor, a Janus Pannonius Múzeum igazgatója, Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese és Tóth Zsolt, a Janus Pannonius Múzeum szakmai munkatársa, a feltárás vezetője tartottak sajtótájékoztatót.
2021.12.22. 10:08

Bezárul a Balatoni Bringakör

Számos elkészült fejlesztésnek köszönhetően vált kényelmesebbé és biztonságosabbá a tiszta és egészséges biciklizés Magyarországon.
2021.07.10. 07:20

Duna-menti bringaút épül – képek

Az EuroVelo 6 részeként, Komáromtól keletre fejlesztik a kerékpárutat. A NIF Zrt. beruházásában megkezdődött a kivitelezése annak a 7,5 km-es szakasznak, amely Dunaalmást köti össze Neszméllyel. A projekt keretében részben önálló vezetésű kerékpárút, részben pedig a meglevő utak felhasználásával, biciklisbarát szakaszok épülnek.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018