INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

módosítás

2018.12.04. 19:06

Demonstrációt, sztrájkot és útlezárásokat is szervezhetnek a Munka törvénykönyvének módosítása miatt

Közös tüntetést szerveznek a szakszervezetek a Munka törvénykönyvének tervezett módosításai miatt. Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke az InfoRádiónak elmondta: elfogadhatatlannak tartják, hogy a kormány nem egyeztetett velük a túlórakeret növeléséről, amivel egyébként nem értenek egyet. Nem kizárt, hogy sztrájkokat és útlezárásokat is szerveznek – tette hozzá.
2017.12.11. 09:23

Mégis megfúrják a kerti kutak régi szabályait

Engedélyeztetési eljárás, valamint előzetes bejelentési kötelezettség nélkül lenne létesíthető a jövőben 80 méternél nem mélyebb kút - az erről szóló javaslatot már benyújtották az Országgyűléshez a kormánypárti képviselők.
2017.11.13. 17:57

Megakadt az ellenzéki választási javaslat

Nem szavazta meg az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága a Közös Ország Mozgalom – 8 ellenzéki párt által is támogatott – választási törvényjavaslatának tárgysorozatba vételét. Az MSZP szerint a Fidesznek nincs bátorsága az arányos választási rendszerhez, a kormánypártok viszont nem látják indokoltnak a módosítást.
2017.07.20. 07:15

Visszakozott a kormány

Módosította a székhelyszolgáltatás szabályait az Igazságügyi Minisztérium - hívta fel a figyelmet a Magyar Idők.
2017.05.02. 09:30

Még az idén újabb milliárdokat költ kommunikációra a kormány

Összesen 599,6 milliárd forintnyi egyenlegjavító és 423,8 milliárd forint egyenlegrontó változással számol a költségvetési törvény módosításáról szóló tervezet – derül ki a Költségvetési Tanács véleményéből. A többletforrásból jut útépítésre, honvédségi beszerzésre és kommunikációra is.
2017.04.25. 15:07

Megint változik a jogosítványok meghosszabbításának rendje

Egy rendeletmódosítás nyomán a siketeknek és nagyothallóknak is elég lesz a szokásos egészségi alkalmassági vizsgálaton részt venni, amennyiben azt a jogosítvány meghosszabbításáért kérik - számolt be az egészségügyi ágazati koordinációs helyettes államtitkár.
2017.04.25. 11:22

Munka törvénykönyve: ha nincs megegyezés, nem lesz módosítás

Ha az Országgyűlés Gazdasági bizottságának keddi ülésén az érintettek részvételével nem születik megegyezés a munkaidőkeretről szóló törvénymódosító javaslatról, a testület visszavonja azt, és arról a versenyszféra és a kormány közötti egyeztető fórum tárgyal tovább - közölte a Fidesz frakcióvezetője.
2017.04.13. 17:37

Századvég: a többség a kormánnyal ért egyet a CEU-ügyben

A Századvég Alapítvány felmérése szerint a lakosság döntő többsége támogatja a felsőoktatási törvény elfogadott módosítását. A megkérdezettek csaknem háromnegyede szerint nincs szükség népszavazásra a témában - olvasható közleményükben.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018