INFORÁDIÓ
2021. június 24. csütörtök
Iván

körvasút

2021.05.07. 12:36

Albertfalván is új vasúti megállóhelyet terveznek

Hétfőn vált ismertté, hogy a MÁV-val együttműködésben több helyszínen új megállók tervezését kezdi meg a külső körvasúton a BFK. A tender pénteken jelent meg, és a külső körvasúti megállók mellett kiterjed egy új vasúti megálló tervezésére Albertfalván is – közölte Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
2021.05.03. 17:31

Négy új megálló készül a pesti körvasúton

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) elindítja a pesti körvasúti új megállók tervezését, az erre vonatkozó közbeszerzési eljárás várhatóan még a héten megjelenik – mondta a BFK vezérigazgatója.
2021.02.02. 07:27

Megvan a megállapodás Újbudával a déli körvasútról

Vitézy Dávid jelentette be, hogy hétfőn megszületett a megállapodás a Budapest Fejlesztési Központ és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. részéről Dr. László Imrével, Újbuda polgármesterével a déli körvasút megvalósításának részleteiről.
2020.11.02. 20:53

Civilek tiltakoznak a Déli Körvasút fejlesztésével járó terhelés ellen

A Déli Körvasút közelében élők ellenzik, hogy a Hamzsabégi út mentén jelentős vasútfejlesztést hajtson végre az állam. A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója, Vitézy Dávid jelezte, figyelnek majd arra, hogy a munkák az ott élők számára minél kisebb terhet jelentsenek. 
2020.03.09. 08:03

Felpörgetheti az agglomeráció ingatlanpiacát a Déli Körvasút projekt

Új megállókat, sűrűbben közlekedő vonatokat, és az agglomerációból ingázók mellett a fővárosban közlekedők kényelmét is szolgáló fejlesztést ígér a Budapesti Fejlesztési Központ nemrég bemutatott elképzelése, a Déli Körvasút projekt. Az OTP Ingatlanpont szakértői megvizsgálták, hogy a beruházás milyen változásokat indíthat el az agglomeráció ingatlanpiacán.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018