INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

képviselő

2020.02.04. 05:20

Büntetést kaphat a vörös csillagért egy szlovák képviselő

Nem bánnak kesztyűs kézzel az önkényuralmi jelképekkel büszkélkedő politikusokkal Szlovákiában a hatóságok. A rendőrség eljárást indított egy smeres képviselő ellen, amiért egy kezében tartott szovjet jelképpel fényképezte le magát. Egy másik esetben pedig a náci Németországgal szimpatizáló üdvözlés miatt szabott ki büntetést a bíróság a Mi Szlovákiánk Néppárt képviselőjére.
2019.10.20. 18:22

Francis Rooney bedobta a törülközőt

Ő a 19. republikánus képviselő, aki a jövő évi választásokon már nem jelölteti magát, és ez komoly fejtörést okozhat a Republikánus Pártnak.
2019.07.03. 22:22

Magyar képviselők az Európai Parlament szakbizottságaiban

A májusi EP-választáson a Fidesz-KDNP szövetsége rekordgyőzelmet aratott, így a Fidesz-KDNP képviselői az Európai Parlament mind a 22 szakbizottságában helyet szereztek - írta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2019.05.06. 11:37

Zsarolt a volt önkormányzati képviselő

Hivatalos személyként elkövetett zsarolás kísérlete miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki VIII. kerületi önkormányzati képviselőként egy házfelügyelőtől próbált pénzt szerezni.
2019.02.07. 16:02

Az ellenzék elfogadhatatlannak tartja képviselőik megbüntetését, a Fidesz a szabályok betartását várja el

Az ellenzéki pártok elfogadhatatlannak tartják és minden jogi lehetőséggel élve fellépnek az ellen a büntetés ellen, amelyet Kövér László házelnök javasol kiszabni rájuk a munka törvénykönyve módosításának parlamenti szavazásakor tanúsított magatartásuk miatt. A Fidesz szerint a képviselőkre is ugyanazok a törvények vonatkoznak, mint bárki másra.
2018.12.17. 16:57

Lövétei István: ki lehet rakni akár egy parlamenti képviselőt is

Nem tehet meg mindent egy politikus az országgyűlési képviselői jogállására hivatkozva. Lövétei István alkotmányjogász az InfoRádiónak azt mondta: a rendőrség vagy egy biztonsági szolgálat akár fizikai erővel is felléphet, csak eljárás nem indulhat a képviselő ellen azonnal.
2018.12.17. 10:23

Feljelenti az MTVA a székházba bejutó képviselőket

Az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt az MTVA feljelentést tett a rendőrségen a közmédiánál demonstráló ellenzéki képviselők miatt - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
2018.09.12. 06:51

Három választás is lesz vasárnap

Három településen tartanak vasárnap időközi önkormányzati választást: Tiszavasváriban és Háromfán polgármestert, Alsószentivánon képviselőket választanak.
2018.06.25. 10:46

Milliókat csalt ki egy magyar álpolitikus és két segítője

Folytatólagosan és társtettesként elkövetett csalás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt hétfőn a Zalaegerszegi Járásbíróság három férfit, aki több mint 18 millió forintot csalt ki - egyikük európai parlamenti képviselőnek adva ki magát - egy zalaegerszegi vállalkozó pártól, uniós támogatások ígéretével.
2018.05.04. 21:18

Átvették megbízólevelüket a listás képviselők

Átvették megbízóleveleiket az április 8-ai országgyűlési választáson országos listáról mandátumot szerzett képviselők, valamint a nemzetiségi szószólók pénteken az Országházban. A megbízóleveleket Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke és Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke adta át az Országház Kupolatermében.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018