INFORÁDIÓ 
2020. február 24. hétfő
Mátyás

jégeső

2019.11.09. 13:12

Tízmilliárdokban mérhető a jégkárméséklő-rendszer jelentősége

A gazdák és a városi emberek egyaránt ismerik a jégesők pusztító hatását, ezért is nagy jelentőségű az országos jégkármérséklő-rendszer, amely második éve nyújt védelmet. A rendszernek köszönhetően Magyarországon a jégkárok mértéke 70 százalékkal csökkent – ismertette a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke.
2019.07.10. 18:06

Brutális felvételek érkeztek az olaszországi ítéletidőről

Szinte egész Olaszországra figyelmeztetést adtak ki szerda estig a heves viharok miatt. Helyenként az orkán erejű szél fákat csavart ki, és ökölnyi méretű jég hullott többfelé Közép- és Dél-Olaszországban. Eközben Szicíliában a szélsőséges meleg miatt számos tűzesetről érkezett hír, több száz turistát evakuálni is kellett.
2019.06.27. 20:59

Mindent letarolt, szörnyű, amit maga után hagyott a vihar

Szabolcsban és Hadú-Biharban is tetőket bontott meg, fákat csavart ki, gyümölcsösöket pusztított el az orkánerejű széllel, özönvízszerű esővel, néhol jéggel érkező zivatar. Többfelé nincs áram, megrongálódtak a vasúti pályák, néhol ötórás késések is lehetnek.
2019.06.17. 05:01

Lecsapott a vihar Magyarországra: videók és fotók

Egy hidegfront közelítette meg térségünket vasárnap, többfelé alakultak ki zivatarok, felhőszakadás és jégeső kísérte a viharok útját. Masszív zivatarrendszer állt össze a Pécs-Dunaújváros-Hatvan vonal mentén, majd az Alföldön és az Északi-középhegység előterében tomboltak a viharok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018