INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

játszótér

2019.10.25. 17:31

Szédületes a kínálat az őszi szünetben, választani sem lehet

A Fővárosi Állat és Növénykertben kedvezmények, a Városligetben az ország legnagyobb játszótere, a mozikban pedig az Addams Family rajzfilm változata várja a gyerekeket. Az őszi szünet kulturális kínálatai és családi programjai csokorba szedve.
2019.10.09. 07:51

Léghajó száll le a Városligetben - és ez még nem minden

Több mint 13 ezer négyzetméteres parkrészben csaknem félszáz különleges játékelemmel, köztük egy Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye által inspirált, háromszintes mászókával nyílik meg az őszi szünet kezdetén, október 26-án a városligeti Nagyjátszótér.
2019.03.08. 09:07

Megújul Budapest egyik legszebb ligete

A 15 hektáros Óhegy parkot két év alatt teljesen megújítja a Kőbányai Önkormányzat. Az egyedi tervezésű többfunkciós parkban kalandpályát, sportpályákat, játszótereket és hangulatos ligetet alakítanak ki.
2019.02.06. 19:00

Európa egyik legkorszerűbb játszótere épül a Városligetben - videó

Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren a park dél-keleti részén áll majd, ahol biztonságos környezetben, integrált és korosztályokra bontott játékelemeivel várja a gyermekeket és szüleiket 2019 őszétől.
2017.12.08. 12:20

Okososzlop vigyáz a gyerekekre a XII. kerületben

A szülők javaslatai alapján újították fel és Wi-Fi-vel, illetve kamerákkal is felszerelték azt a játszóteret, amit csütörtökön adtak át Budapest XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ kertjében.
2017.06.15. 13:06

Játszóteret zúzott össze az ittas autós

Csak a véletlenen múlt, hogy nem okozott személyi sérülést az a mezőkövesdi férfi, aki ittasan száguldozott Eger belvárosában, majd nagy sebességgel egy játszótérre sodródott be az autójával. Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat.
2016.11.15. 16:06

Mi lesz a Benczúr kerttel?

Több terézvárosi lakó tiltakozik a Benczúr kertben folyó átalakítások miatt. A területen régóta játszótér van, az önkormányzat ezt újítaná fel. A lakók az önkormányzathoz fordultak, és közös munkacsoport felállítását kezdeményezik. Terézváros főépítésze ugyanakkor azt mondta, sem a zöldfelület, sem a játszótér területe nem csökken a Benczúr kertben.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018