INFORÁDIÓ 
2019. október 17. csütörtök
Hedvig

hamar zsolt

2019.07.11. 19:30

Valamennyire mindannyiunkban benne van a karmester

Pénteken a Grazioso Kamarazenekar koncertjével indul a szombathelyi 35. Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál több mint egyhetes programsorozata. Mitől jó egy karmester, és miként lehet ezt tanítani? – Erről kérdeztük Hamar Zsoltot, a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatóját, aki három éve vezeti a karmester mesterkurzust Szombathelyen
2018.05.16. 17:42

Hamar Zsolt: minél több emberhez kell eljuttatnunk a zenét

Kilenc bérletet kínál a 2018-19-es évadra a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Hamar Zsolt zeneigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hogy ez jóval több fellépést jelent, mint amit a korábbi években megszokhatott a közönség. A zenei stílusok palettája is egyre színesebb lesz, a népszerű romantikus művektől a kortárs zenéig.
2017.12.28. 08:45

Különleges képzést tartott a Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Első alkalommal hirdette meg egyhetes Zenekari Akadémiáját a Nemzeti Filharmonikusok. 16 felsőoktatásban tanuló fiatal hangszeres művész vett részt a zenekari zenészképzésre fókuszáló kurzuson, amelynek tematikája a hetet záró Kodály-koncert programjára épült.
2017.03.10. 15:12

Hamar Zsolt a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatója

Hamar Zsoltot nevezte ki a miniszter a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatójának, a főigazgatói posztot pedig Herboly Domonkos veszi át. A tavaly elhunyt Kocsis Zoltán főzeneigazgatói helye pedig továbbra is betöltetlen marad.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018