eur:
393.9
usd:
368.37
bux:
65847.68
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay.com

Rejtély: hátán fekve halt meg, de hason találták a soroksári nőt

Valaki, talán a tettes a futónő megölése után kevéssel a helyszínen járt, és hasra fordíthatta a holttestet. Sok jel mutat R. Szilveszterre, de a kérdés sem kevés még.

Az orvos szakértői vélemény szerint a 2013-ban brutálisan meggyilkolt soroksári futónő a hátán halt meg, azonban a helyszíni szemle világosan közli, hogy a holttestre hason fekve bukantak rá. A Bors pénteki írása szerint a tettes visszatért a helyszínre, hogy nyomokat tüntessen el.

A lapnak nyilatkozó Lichy József, a gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje elmondta,

"órákig feküdhetett hátán a holttest"

a szakértők szerint, amiből az következik, hogy bizonyítékokat, például az áldozat ruháit és telefonját vigyen el a tettes a helyszínről.

Mint a lap felhívja rá a figyelmet,

R. Szilveszter DNS-ét az áldozat karján és combján is megtalálták, ez viszont felveti, hogy a gyanúsított már holtan talált az áldozat Gyurik Krisztinára, és nem ő ölte meg, "csak" meglopta őt.

R. Szilveszter egyelőre nem tett vallomást.

A lap birtokában lévő információk szerint a gyilkosság estéjén 19.45-kor ment futni Gyurik Krisztina, családja 21.15-kor észlelte, hogy még mindig nem érkezett haza. Este 8 és fél 9 között ölhették meg a kocogó nőt, két órával később fordíthatták meg a holttestet. A férj, Kardos Lajos késő este indult felesége keresésére, és éjféltájt kérte nyomozókutyák segítségét, akik éjjel fél 2-kor jártak sikerrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×