INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

makai viktória

ultrafutás

megerőszakolás

Összeverték és majdnem megerőszakolták az ismert magyar ultrafutót

Összeverték és majdnem megerőszakolták az ismert magyar ultrafutót

Infostart

Makai Viktóriáék budapesti házától néhány száz méterre történt a szörnyűség, a sportoló férje ijesztette el a tettest, akit elfogtak. A futónő jól van.

"A futás jobbá tesz" - hirdeti facebookos borítóképén Makai Viktória hétszeres magyar bajnok ultrafutó, aki 2015-ben az év ultrása volt. A 38 éves, önmagát szenvedélyes anyukának és futónak tartó sportoló azonban vasárnap esti edzéséért kis híján az életével fizetett.

Mint közösségi oldalán írja, mindig foglalkoztatta, hogy egy 50 kilós nőnek milyen esélyei vannak, ha megtámadják, de nem gondolta, hogy otthonuktól néhány száz méterre fogja megtámadni egy ismeretlen férfi, a beszámoló szerint "szexuális cselekedetre kényszerítve" őt.

Miután kiabálni kezdett és menekülni próbált, a férfi alaposan megverte. A jelenleg kórházban fekvő Makai "a körülményekhez képest" jól van.

"Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először" - számolt be a vele történtekről a vélhetően szükséges humorral a sportoló.

És hogy hogyan menekült ki a férfi keze közül? Mint a sportoló írja, a férje indult el felé a házból, és mivel "odaért egy erőszakos közösülés előtt, megmentette az életét" Makai Viktóriának, aki "születésnapjaként" tekint a halálból való menekülésére.

És a tanulság?

"Nem a félelem, hanem a körültekintés, a szervezettség, hogy mindig tudja valaki, hogy hol vagyok, (...) a váratlan helyzetekben való lehető legtudatosabb jelenlét"

- írja Makai, aki arról is beszámolt, hogy a tettest elfogták.

Ismert, 2013-ban Soroksáron egy kocogó édesanya nem volt ennyire szerencsés, egy erdős részen futás közben meggyilkolták, a feltételezett elkövető nyomaira pedig még csak nemrég bukkantak rá.

Nyitókép: Facebook
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018