eur:
392.77
usd:
365.89
bux:
66551.08
2024. április 26. péntek Ervin

Több baleset és teljes pályazár az M7-esen - képekkel

Több autó karambolozott az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, Érd térségében csütörtökön dél körül. Az első információk szerint egy sérült kiszabadításán dolgoznak a tűzoltók, az érintett szakaszon teljes pályazár van - közölte a rendőrség.

A balesetet az okozta, hogy egy, a belső sávban haladó teherautónak feltehetően leszakadt a gumiabroncsa, az elhagyott futófelületre rászaladt egy kocsi, majd abba rövid idő múlva két másik futott bele - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az egyik személygépkocsiból a tűzoltóknak kell kiszabadítaniuk egy sérültet, akit az időközben megérkezett mentőhelikopterrel szállítanak majd kórházba.

Arról, hogy a többi autóban utazók sérültek-e, és ha igen, milyen mértékben, a szóvivőnek még nincs információja.

A baleset helyszínén teljes pályazár van. Az érintett útszakasz kikerülésére a rendőrség azt javasolja, hogy az autósok az érdi csomópontján térjenek le a pályáról, majd Martonvásárnál hajtsanak rá vissza.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×