eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

A szupermodell futurisztikus nőként tért vissza

Ismét a kifutón a brazil szupermodell. Gisele Bündchen 2001 után tért vissza, hogy megmutassa, milyen ruhában hódítanak a nők a jövőben.

A 26 éves szépség 2001-ben vonult vissza részlegesen a modellkedéstől, és csak egy fehérneműcég arca, illetve "teste" volt, de csütörtökön visszatért, és vett részt a híres milánói divathét Dolce & Gabbana bemutatóján.

A visszatérés kifejezetten hatásosra sikeredett: Gisele Bündchen egy futurisztikus ruhakölteményben mutatta meg, milyen lesz a nő a nem is olyan távoli jövőben.

A két brit designer, Matthew Williamson és Giles Deacon által tervezett öltözet zománcozott selyemből, fém bevonatú szaténból és acélfonalú szövésekből készült.

A brazil szupermodell egyrészes ónozott taft ruhát és ezüstös fűzőt viselt a kifutón. Kiegészítőként álarc és korbács volt Gisele-nél, míg övét és 15 centiméteres sarkú cipőjét csavarokkal és szegecsekkel díszítették.

"Tornacipőt hordtam minden nap, és többet sétáltam a kutyámmal, mint a kifutón bármikor is, így szükségem volt egy kis gyakorlásra, amíg újra megszoktam a tűsarkú cipőt" - ismerte el a brazil sztármodell.

Leonardo DiCaprio korábbi barátnőjét a kifutó mellől figyelte új szerelme, Tom Brady amerikaifutball-sztár, aki elhozta magával csapata, a New England Patriots játékosait is.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×