eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Hiába van műlába, táncversenyre készül a világsztár felesége

Paul McCartney válófélben lévő neje tizennégy éve vesztette el bal lábát térdtől lefelé, ez azonban nem akadályozza, hogy benevezzen egy táncversenyre. Heather Mills az Egyesült Államokban lép a parkettre.

Heather Mills az amerikai ABC csatorna táncos műsorában, a "Dancing with Stars"-ban vesz majd részt, ahol más hírességekkel versenyez majd a győzelemért.

A Szombat esti lázhoz hasonlóan az amerikai versenysorozatban is profi táncosok lesznek a sztárok partnerei, akik hétről hétre megmérkőznek a közönség és a zsűri pontjaiért.

Paul McCartney válófélben lévő feleségének azonban egyáltalán nem lesz könnyű dolga, hiszen 1993-ban térdtől lefelé elvesztette a bal lábát. Heather Millst egy motoros rendőr gázolta el.

Legalább másra figyel majd

"A műsor majd eltereli a figyelmét a problémáiról" - nyilatkozott az egykori modell szóvivője, utalva a Heather Mills és zenész férje közötti csúnya válási hercehurcára.

Heather és Sir Paul 2002-ben házasodtak össze, később egy kislányuk is született, Beatrice.

Érte, és az egykori Beatle hatalmas vagyonáért folyik a küzdelem a bíróságon, miközben az asszonyt folyamatosan halálos fenyegetések érik.

A szóvivő, Phil Hall hozzátette: Heather Mills azért vállalkozik a műsorra, mert mindig is szeretett táncolni és szereti a kihívásokat. "Ez a műsor egyesíti mindkettőt" - tette hozzá.

Phil Hall leszögezte: a pénznek nincs köze ahhoz, hogy Heather Mills elvállalta a szereplést, ezenkívül nem fog neki gondot okozni, hogy műlába van.

"Művégtaggal síel, kocog és biciklizik. És ez csak néhány azok közül a kihívások közül, amelyekkel meg kell küzdenie" - magyarázta a szóvivő.

Az első műlábú táncos lesz


Õ lesz egyébként az első olyan táncos, aki művégtaggal versenyez majd. A műsor készítői szerint Heather részvétele üzenetértékű, hiszen megmutatja az embereknek, hogy bármivel is állnak szemben, mindig találhatnak kiutat.

A Dancing with Stars új szériájában Heather Mills mellett ott lesz majd Billy Ray Cyrus countryénekes, a bokszoló Mohamed Ali lánya, Laila, vagy a Maffiózók című sorozat szereplője, Vincent Pastore is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×